Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 0-0, 2-3 πεν (photos)

Στα πέναλτι κρίθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΠ Βέροιας και τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με τους “πράσινους” να παίρνουν την πρόκριση για τους “16” χάρη στις επεμβάσεις του γκολκίπερ Νατσάλη.

Το παιχνίδι κινήθηκε στην “κόψη του ξυραφιού” και στα 120 λεπτά που παίχτηκαν μαζί με την ημίωρη παράταση, αρκετές ήταν οι στιγμές που ανάγκασαν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ραχιάς να πεταχτούν από τις θέσεις τους!

Στις πιο αξιοσημείωτες αυτές του 35′ όταν ο Σουλιώτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κιατικίδης (πρώην παίκτης της ΑΕΠ) σούταρε στην κίνηση και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 56′ το σουτ του Χαραλαμπίδη με την ίδια κατάληξη, στο 70′ ο Καραγιάννης για τους γηπεδούχους που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για την κανονική διάρκεια όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν έμμεσο και στην εκτέλεση, απομάκρυναν προ της γραμμής οι αμυντικοί των “κιτρινομπλέ”.

Στην παράταση δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, με εξαίρεση το εξ επαφής σουτ του Σερασκιέρη που εξουδετέρωσε ο Καμπάς, για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι όπου ο Νατσάλης απέκρουσε δύο πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Δεβετζίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και κ. Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Καμπάς, Γώτας, Παπαδόπουλος Κ.Η., Χαραλαμπίδης, Σερασκιέρης, Τσιλιγκερίδης, Καρολίδης, Καραγιάννης (83′ Παπαδόπουλος Κ.Θ) (105′ Μωϊσίδης Ν.), Φιλιππίδης (65′ Μωϊσίδης Ι.), Κοστογλίδης, Σακελαρίου (46′ Σιδηρόπουλος).

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας: Νατσάλης, Κιατικίδης, Πουλιόπουλος, Ρηγόπουλος, Εμμανουηλίδης, Χατζηνικολάου, Δήμου (75′ Χρυσόπουλος) Θεοδωρίδης (46′ Κουβατσίδης), Χατζής, Σουλιώτης Ι. (105′ Ζέρβας), Σερασκιέρης, Καρύδας (58′ Φωτιάδης)

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected