Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Εδεσσαϊκός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0 (photos)


Πολύ δυνατό παιχνίδι, που σε αρκετά σημεία του θύμιζε ματς πρωταθλήματος, διεξήχθη στο ΔΑΚ Έδεσσας, ανάμεσα στον τοπικό Εδεσσαϊκό και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Οι δύο νεοφώτιστοι στη Γ Εθνική και πρωταθλητές πέρσι στα πρωταθλήματα των Ενώσεων του, διανύουν το τελευταίο 15ήμερο της προετοιμασίας τους, ενόψει της εκκίνησης της φετινής σεζόν που θα τους βρει αντιμέτωπους στον 2ο όμιλο της κατηγορίας.

Ο γηπεδούχος Εδεσσαϊκός, μπροστά στον κόσμο του, είχε καλύτερη εικόνα στο σημερινό παιχνίδι, καθώς εκτός του τέρματος είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει, σε αντίθεση με την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου που δεν κατόρθωσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός στα καρέ του Παπουρτζή.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 54′ όταν ο Ταουσιάνης βρήκε ωραία τον Σκαθαρούδη και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Ρίζο για το 1-0.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στη συνέχεια, δίνοντας χρόνο συμμετοχές σε όσους ποδοσφαιριστές είχαν στη διάθεση τους.

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Παπουρτζής, Κούμπους, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Φωτιάς, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Γολιδόπουλος, Λαφαζανίδης, Ταουσιάνης, Σκαθαρούδης. Αγωνίστηκαν και οι Τζατζανάς, Ουζούνης, Ιωσηφίδης, Βόλτσης, Καρακάσογλου, Ρέτζια, Σφέτκος

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ρίζος, Συμπεθέρης, Πετκάκης, Τσουλχάη, Λαγδάρης, Ποτουρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Παπαδόπουλος, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ. Αγωνίστηκαν και οι Περπερίδης, Ευθυμίου, Καπετάνος, Ζαχαριουδάκης, Τσιρίδης, Πατρίκας, Ζωγράφος, Βλάχος.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected