Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 4-1 (+40 φωτογραφίες)

Ακόμη πιο βελτιωμένος και σε μεγάλο ποσοστό “λυμένος” μετά την κοπιαστική προετοιμασία παρουσιάστηκε σήμερα ο ΦΑΣ Νάουσα, στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον συντοπίτη ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη φόρτσαρε από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης και επέβαλλε τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα πριν τη συμπλήρωση 20 λεπτών να προηγείται με 2-0. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινομπλέ” αιφνιδιάστηκαν από τα γρήγορα τέρματα, ενώ έχασαν και τον Σάκη Ρίσσου με τραυματισμό, ο οποίος σε μια σύγκρουση στον αέρα με τον Κυζιρίδη, δέχτηκε χτύπημα στη μύτη με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Και αναφερόμενοι στον Κυζιρίδη, o Σκυδραίος μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στο σημερινό παιχνίδι (με αποκορύφωμα την εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ για το πρώτο τέρμα του ΦΑΣ) και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΓΑΣ, λίγο μετά το δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Κωτσόπουλο, ο οποίος συνεχίζει το σερί του στα φιλικά της ομάδας του.

Στο 32′ σημειώθηκε το 3-0, με πλασέ του Κυζιρίδη από το ύψος της μικρής περιοχής, απλοποιώντας ακόμη περισσότερα τα πράγματα και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον προπονητή του να προβεί σταδιακά σε αλλαγές.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ οι δύο τεχνικοί προχώρησαν σε ανακατατάξεις ώστε να αγωνιστούν όλοι ποδοσφαιριστές που ήταν διαθέσιμοι, οι “κυανόλευκοι” έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Τούφα.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τσίλης, από τους παίκτες που διακρίθηκαν στο σημερινό παιχνίδι για τον ΓΑΣ και που γενικότερα απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τη φετινή σεζόν στην Α1 Ερασιτεχνική.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπογιατζόγλου και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περυφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Χατζόπουλος, Νίκου, Κωτσόπουλος, Κυζιρίδης, Μουρίκι. Αγωνίστηκαν και οι Μαντώς, Μτσεντλισβίλι, Μποβάκης, Δίντσης, Νομικός, Λαφάρας, Κερμανίδης, Καψάλης, Παναγιωτίδης, Τόσιος, Ντινόπουλος, Τούφας.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Μπουρδάνος, Τσίλης, Ασλάνογλου, Τάσο, Μαγγίζης, Φρέντι, Μπρέγκου, Ουέλινγκτον, Ρίσσου. Αγωνίστηκαν και οι Δουΐτσης, Πέτγαζλης, Κουλιανίδης, Μισιρλίδης, Εξαρχόπουλος, Μουρατίδης, Ηλίας, Παλασίδης, Καράι, Πουλτίδης

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected