Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Κουλούρια” για Τσέλσι και Άρσεναλ, έφεξε για Γιουνάιτεντ και Σίτι!

Με τους Σάντσες-Οζίλ εκτός 11άδας η Αρσεναλ ήταν καλύτερη από την Τσέλσι, είχε δοκάρι και φάσεις, όμως έφυγε… μόνο με έναν βαθμό από το Stamford Bridge (0-0).

Πέρα από το αποτέλεσμα και τον βαθμό, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταία. Οι Gunners, έμοιαζαν απελευθερωμένοι, οι περισσότεροι παίκτες τους έβγαζαν αυτοπεποίθηση στις κινήσεις τους και αφού περιόρισαν τους Μπλε, είχαν εκείνοι τις περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ που θα χάριζε τη νίκη. Προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα ο Αντόνιο Κόντε στο δεύτερο μέρος, όμως μάλλον πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τον έναν βαθμό παρότι έλαβε τέλος το σερί των τριών νικών στην Premier League. Δοκάρι είχε ο Ράμσεϊ για την Άρσεναλ, απευθείας κόκκινη είδε στο φινάλε ο Νταβίντ Λουίζ για την Τσέλσι.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Μόζες, Καντέ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν (69′ Αζάρ), Πέδρο (46′ Μπακαγιόκο), Μοράτα (89′ Κρίστενσεν).

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ, Μουστάφι, Κοσιελνί, Κολάσινατς, Μπεγιερίν, Τσάκα, Ράμσεϊ, Ιβόμπι (80′ Ελνένι), Γουέλμπεκ (74′ Ζιρού), Λακαζέτ (66′ Σάντσες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected