Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – ΠΓΟ Καστοριάς 3-2 (photos+vid)

Δεύτερη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, αυτή τη φορά στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας στην Ημαθία.

Νικητής και πάλι ο Αγροτικός Αστέρας, πιο δύσκολα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Καστοριά, επικρατώντας με σκορ 3-2 ενώ στο ημίχρονο έλαβε χώρα η απονομή του τίτλου της Γ Εθνικής για τη σεζόν 2016/2017 (δείτε ΕΔΩ)

Μπροστά σε 100 περίπου θεατές και σε απαγορευτική λόγω της αφόρητης ζέστης ώρα, οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά και σε αρκετά σημεία του αγώνα, θύμισε περισσότερο ματς πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Γιάννου πραγματοποίησε πολλές αλλαγές με ρυθμό…μπάσκετ, καθώς ξεκίνησε τα δύο ημίχρονα με την ίδια 11άδα, ενώ στη διάρκεια των δύο 45λεπτων έριξε στον αγώνα τις παίκτριες που είχε στον πάγκο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Καστοριάς παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και με κινητήριο μοχλό την Τζιάρα (δύο τέρματα), δυσκόλεψε αρκετά τις “πράσινες”.

Το σκορ άνοιξε στο 4ο μόλις λεπτό η Κιουτάχιαλη με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ από τα 30 περίπου μέτρα.

δείτε το :

Στο 10′ ήταν η σειρά της Παπαδοπούλου να χριστεί σκόρερ, μετά από ασίστ της Μουρατίδου που τη βρήκε στον κενό χώρο και η πρώτη σκόρερ της περσινής Γ Εθνικής, δεν δυσκολεύτηκε να “γράψει” το 2-0.

δείτε το στο 0:15 του βίντεο από petros protogeros :

Το 2-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Καστοριά κατάφερε να μειώσει στο σκορ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Σκόρερ η…δαιμόνια Τζιάρα η οποία με εντυπωσιακό βολέ νίκησε την Κανελλάκη.

δείτε το γκολ :

Οι γηπεδούχες όμως είχαν την απάντηση και στο 73′ έφτασαν στο 3-1 με σκόρερ την Κατερίνα Ντούσκα, η οποία μετά από γέμισμα της Στρίμπα από το κέντρο, πλαγιοκόπησε την άμυνα από δεξιά και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της.

το γκολ :

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε η Τζιάρα και πάλι στο 82′, επισφραγίζοντας έτσι μια πολύ καλή προσωπική της απόδοση

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη, Τσεχελίδου Μ., Στρίμπα, Φεϊμ, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα, Δεληγιαννίδου Ασ., Τσεχελίδου Δ.. Αγωνίστηκαν και οι Κανδύλη, Τσούκα Θ, Τελχαλλάρι, Τσιοχάρη, Σακαλή, Χορμόβα, Πιστοφίδου, Δεληγιαννίδου Αγ.

Καστοριά: Δημητριάδου, Γκάνα, Πάντου, Τζανοπούλου, Σαββοπούλου, Μάρκου, Μουρτσέκα, Δρακάκη, Τάσιου, Γκόγκου, Τζιάρα. Αγωνίστηκαν και οι Αμαραντίδου, Τσιούκρα, Κυριζάκη, Χριστοπούλου, Τζαχαλή, Κουζίνα Μ. Παραρά, Κουζίνα Κ.

*ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected