Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έξι τέρματα για τον ΠΑΟ Κουφαλίων! (vid)

Με έναν Δημήτρη Υψηλό ασορτί με το σκηνικό champions league που είχε στηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, ο ΠΑΟ Κουφαλίων πέτυχε θριαμβευτική νίκη με 6-2 απέναντι στην Ομόνοια Σίνδου.

Όπως αναφέρει το e-koufalia.gr, ο Υψηλός πέτυχε 4 γκολ και με τις εμφανίσεις του τις δύο πρώτες αγωνιστικές δείχνει ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα. Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και παθιασμένοι στο γήπεδο παίρνοντας νωρίς τα ηνία του παιχνιδιού και χωρίς φρένο από πέρυσι κυνήγησαν το γκολ από το πρώτο λεπτό.

Η καλή εικόνα που έδειχνε η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη στα φιλικά συνεχίστηκε και στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια. Η άμυνα ήταν αυτή που πρόδωσε σε πολλές φάσεις την Ομόνοια που δέχτηκε νωρίς τα γκολ με την ομάδα της Σίνδου να δείχνει ότι δεν μπορεί ν ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Κουφαλίων (Τσιτενίδης): Κανδυλάπτης, Χαραλαμπίδης, Καζανάς, Κοντσίδης, Λιόντας, Γαβανάς, Υψηλός, Μαργαρίτης, Μαντζιούνης, Τσακίρης, Αϊβάζης. Αγωνίστηκαν επίσης οι Γάκης-Θωμαϊδης-Μποχωρίδης

Ομόνοια Σίνδου (Ανδριόπουλος):  Αζόβ, Τσιαλμάς, Καραγκούνης, Καρανδρέας, Κασιτερίδης, Παναγιώτη, Μυλωνάς, Κωτσιάς, Τσαπανίδης, Nasufi. Μποχώνης. Αγωνίστηκε επίσης ο Παναγιώτης Ανέστη

ORASI TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected