Κατηγορίες
Football League

Με το δεξί στο Κύπελλο ο Πανσερραϊκός, δύο αποβολές στο ματς!

Την πρώτη του επίσημη νίκη σημείωσε ο Πανσερραϊκός, που επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε στο 36′, όταν αποβλήθηκε ο Πάτας για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος ανέκοψε τον Γκούρτσα που βγήκε τετ-α-τετ.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση, είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα παρά το γεγονός πως έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Κάιπερς (29′)

Στο 38′ τα “Λιοντάρια” πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Πόζογλου εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ και νίκησε τον Λαδά που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Με το υπέρ του σκορ πήγε στα αποδυτήρια ο Πανσερραϊκός, που μάλιστα βρήκε τον δρόμο για το δεύτερο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

Συγκεκριμένα στο 48′ ο Λαδάς ανέτρεψε τον Γκούρτσα και ο ρέφερι κ. Γκορτσίλας υπέδειξε την παράβαση, πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος “γράφοντας” το 2-0.

Ένα σκορ που έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους και επιβεβαιώθηκε πλήρως στη συνέχεια, μιας και οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά “κατέθεσαν τα όπλα.”

Στο 80′ ο Πανσερραϊκός έμεινε κι αυτός με 10 παίκτες, μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσιμίκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδόνίας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδόπουλο και Αϊνάλη από την ίδια Ένωση

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Ρίστιτς, Τσελεπίδης (66′ Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσιμίκας, Τσαμούρης, Πόζογλου, Γκέκας (62′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρούτσης (74′ Τζιτζικαλάκης), Γκούρτσας.

Εργοτέλης : Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπούζας (67′ Μαζουλουξής), Βογιατζής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (81′ Ροβίθης), Μπουτσάκης (86′ Ιατρούδης), Σταματάκος, Κάιπερς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected