Κατηγορίες
Διάφορα

Έκαναν το λάθος να τα βάλουν με τον…Μπρους Λι! (vid)

Ένας άνδρας στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας αναφέρθηκε ως… Μπρους Λι, όταν τον είδαν να βγάζει… knock out δύο άλλους άνδρες, που του επιτέθηκαν, αφού ήταν ειδικός στις πολεμικές τέχνες.

Αυτά παθαίνεις, όταν επιτίθεσαι στον… Μπρους Λι! Με αυτόν τον χαρακτηρισμό αναφέρθηκε στα social media ο άνδρας, που αμύνθηκε, όταν του επιτέθηκαν δύο άλλοι άνδρες. Ο εν λόγω κύριος ήταν ειδικός στις πολεμικές τέχνες, οπότε ατύχησαν αυτοί που θέλησαν να του επιτεθούν, με δεδομένο ότι τα βρήκαν… σκούρα.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας, λοιπόν, έκανε τα… κόλπα του και τους έβγαλε… knock out! Μάλιστα, πήρε στο κυνήγι τον έναν από τους δύο, ενώ έριξε στην άσφαλτο τον δεύτερο, με τον φίλο του να πηγαίνει κοντά του να δει αν είναι καλά στην υγεία του. Πάντως, η αστυνομία δεν ανέφερε τραυματισμούς, ενώ ερευνά το συμβάν, με τους μάρτυρες να είναι πολλοί.

Αυτό διότι είχε πλήθος κόσμου στο συγκεκριμένο σημείο, όταν διαδραματίστηκε το συμβάν, με δεδομένο ότι έλαβε χώρα μπροστά σε εμπορικό κέντρο. Βέβαια, το βίντεο έκανε τον γύρο του κόσμου, η στιγμή που οι δράστες φέρονται να σταμάτησαν εκεί μ’ ένα Audi.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected