Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

‘Λυτρωτής’ ο Μπρίτο, 0-1 ο Απόλλων Πόντου στο Αιγίνιο!

Με το γκολ του Μπρίτο στο 84′, ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος και δη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής μπήκε αλλαγή στο 68′ στη θέση του Κυβελίδη, έδωσε την απαραίτητη επιθετική ώθηση στην ομάδα του και με προσωπική του ενέργεια στο 84′ έδωσε το τρίποντο στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Αιγινιακός, πάλεψε στο παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Σοφιάνη στο 23′ και κάποια μακρινά σουτ, ωστόσο ο Καλογεράκης δεν ένιωσε ιδιαίτερη πίεση στο σύνολο της αναμέτρησης

Ο Απόλλων πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή της μπάλας (60-40 στο μέσο όρο) αλλά δεν είχε τις λύσεις (ως και πιο έμπειρη ομάδα) να απειλήσει την εστία του Καραγκιόζη.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν περισσότερο τη μπάλα αλλά ο Αιγινιακός ήταν αυτός που είχε δύο καλές στιγμές με τους Δωματά και Παπαδόπουλο.

Στο 84′ όμως μετά από σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, ο Μπρίτο εκμεταλλεύτηκε τη λάθος τοποθέτηση του αντίπαλου αμυντικού και με αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ.Μαλούτας από την Ημαθία, με βοηθούς τους κ.κ. Δεμερτζή και Κεσίσογλου από την Πέλλα

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90′ Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (57′ Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (72′ Τσολακίδης), Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Δωματάς.

Απόλλων Πόντου : Καλογεράκης, Αμαραντίδης (55′ Μιλοσάβλιεφ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντουλού, Καλογέρης (88′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (68′ Μπρίτο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected