Κατηγορίες
BET

Οι προτάσεις του ΕλΒΕΤικού σουγιά για το στοίχημα (Τρίτη 19/9)

Φίλες και φίλοι καλησπέρα

Επιτυχία κατά το ήμισυ στη χθεσινή μέρα, καθώς η τριάδα μας “έσπασε” κατά τα 2/3 ενώ πετύχαμε διάνα στην ισοπαλία (ως μονό αποδεκτό στο “καζινικό”) του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο.

Η σημερινή μέρα προσφέρει αρκετά σημεία για στοιχηματισμό και σίγουρα μας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουμε ώστε να τετραπλασιάσουμε τα κέρδη μας.

Πάμε πρώτα να δούμε τι επιλέγω μέσα από τα παιχνίδια της ημέρας…

Σουηδία Allsvenskan

IF Elfsborg – Djurgårdens IF —-> G-G : Σε μεγάλο βαθμό αδιάφορη βαθμολογικά η γηπεδούχος ομάδα, που απέχει 10 βαθμούς από την τρίτη θέση και άλλους τόσους από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι “καίγονται” για τη νίκη, καθώς βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αρκετά τα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα η Έλφσμποργκ (40 σε 23 ματς), αρκετά ευάλωτη όμως η άμυνα της (36). Η απόδοση στη bet365 είναι στο 1.53

Ιταλία Serie B

Pescara – Virtus Entella —-> G-G : Άμυνα και επίθεση σε…οίστρο η γηπεδούχος Πεσκάρα, που σε 4 ματς έχει ήδη πετύχει 12 τέρματα και έχει δεχτεί 10. από την άλλη πλευρά, η Βίρτους παρουσιάζει σημαντικά αμυντικά κενά (έχει δεχτεί 9 γκολ) ωστόσο ποντάρουμε και στην αδυναμία των γηπεδούχων στα μετόπισθεν. Στο 1.55 η απόδοση στη Stoiximan.

Ρουμανία Divizia A

Sepsi OSK – CS Univ Craiova —-> 2 : Μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, με δύο διαδοχικές ήττες στις πρώτες 10 αγωνιστικές. Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι (3 συνεχόμενες νίκες), με εξαιρετική άμυνα (7 γκολ παθητικό σε 10 ματς) και βλέψεις για Ευρώπη. Στο 1.72 οι τιμές του “διπλού” στη bet365

Αναλυτικά :

IF Elfsborg – Djurgårdens IF —-> G-G

Pescara – Virtus Entella —-> G-G

Sepsi OSK – CS Univ Craiova —-> 2

Συνολική απόδοση : 4.08

Το «καζινικό» μας στοίχημα

Αρκετά ήταν τα μηνύματα που έλαβαν οι φίλοι στο SportsUp (σύντομα θα έχω και τη δική μου σελίδα να επικοινωνούμε άμεσα) για το τι είναι ακριβώς το “καζινικό” στοίχημα.

Πιστέψτε με, δεν είναι αναγκαίο να πάμε σε λεπτομέρειες τόσο νωρίς, παρά μόνο να έχετε στο μυαλό σας πως δεν αλλάζουμε ΠΟΤΕ την ομάδα που εμπιστευόμαστε και ΠΟΤΕ δεν κάνουμε πίσω γιατί στο τέλος θα είμαστε ζημιωμένοι.

Το χθεσινό “Χ” στο ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος μας έδωσε απόδοση 2.90 και στο 10άρικο που ποντάραμε (το ποσό είναι ενδεικτικό απλά για να σας δείξω τη φιλοσοφία) πήραμε πίσω 19€.

Επομένως στο επόμενο παιχνίδι του ΠΑΣ θα συνεχίσουμε στην ισοπαλία, ποντάροντας και πάλι 10€. Αν τυχόν το σημείο δεν μας έβγαινε, τότε θα το διπλασιάζαμε.

Μην ξεχνάμε πως έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια στα οποία αναμένουμε την ισοπαλία.

Άρα η συνολική εικόνα του “καζινικού” :

19/9 Spezia Calcio – Novara  Χ (απόδοση 3.00)  —-> ποντάρισμα 10€
18/9 PAS Giannina – Panionios GSS  Χ (απόδοση 2.90) —> ποντάρισμα 10€  = ΤΑΜΕΙΟ 19€
19/9 AC Ajaccio – Valenciennes FC  Χ (απόδοση 3.10) —>ποντάρισμα 10€

21/9  Panionios GSS – PAS Giannina  Χ (απόδοση 3.00) —> ποντάρισμα 10€

Υπόλοιπο ταμείου 179€

Καλή επιτυχία σε όλους και όλα με μέτρο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected