Κύπελλο Ελλάδος

”Ξεκλείδωσε” τον Αστέρα με Εμενίκε!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμάνουελ Εμενίκε που σημείωσε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο. Ξεφύσημα ανακούφισης από τον Μπέσνικ Χάσι μετά το ματς, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το παν για τον Ολυμπιακό σε μία τέτοια χρονική περίοδο ήταν να κερδίσει. Και το έκανε παρότι δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο και την πρεμιέρα. Πολύ καλός με 2 γκολ ο Εμενίκε, όμορφο γκολ του Τσουκαλά και αρκετά κακή διαιτησία με τουλάχιστον 2 περιπτώσεις όπου θα μπορούσαν να είχαν δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού εκτός από αυτό που κέρδισε ο Μπεν για να γίνει το 1-0.

το φιλμ της αναμέτρησης στο Contra.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Προτό, Ελαμπντελαουί (46′ Μαρτίνς), Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ανδρούτσος (74′ λ.τ. Μίλιτς), Ταχτσίδης, Πάρντο, Φορτούνης, Μπεν, Εμενίκε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ζουμά (79′ Ιγκλέσιας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης (63′ Κουμάντεϊ), Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς (59′ Γκοντό), Δουβίκας.

Photo Credits : Twitter

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected