Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

”Έσπασε το ρόδι”, ήρθε η πρώτη νίκη!

Χάρη σε μια πολύ καλή εμφάνιση ο Πλατανιάς έφτασε στη νίκη με σκορ 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης κάνοντας… ποδαρικό με το δεξί στο Κύπελλο Ελλάδας. Το γκολ από τον Μανώλη Πατράλη στο 68ο λεπτό χάρισε την πρώτη “επίσημη” νίκη της χρονιάς στους “ερυθρολεύκους”.

Το σημαντικό είναι ότι η εμφάνιση για τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου ήταν πολύ καλή και αυτό μόνο ως ευχάριστο γεγονός μπορεί να θεωρηθεί εν όψει των πιο σημαντικών αγώνων που ακολουθούν για το πρωτάθλημα και στο οποίο η νίκη ακόμα… αγνοείται.

Όπως αναμενόταν, ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του σε σχέση τουλάχιστον με τα ματς του πρωταθλήματος, ξεκινώντας στην 11άδα οι νεαροί Ουές και Παπανικολάου, αλλά και οι Δημούτσος και Στόιτσεφ, που μάλιστα εξελίχθηκαν από τους κορυφαίους σε απόδοση της χανιώτικης ομάδας.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης (60′ Βάντερσον), Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουές, Δημούτσος (81′ Ζίκο), Αγγελόπουλος, Πατράλης, Στόιτσεφ, Παπανικολάου (72′ Στανισάβλιεβιτς), Γκρζέλτσακ.

Απόλλων Σμύρνης (Ακης Μάντζιος): Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Μπαρτολίνι, Κούρος, Χουάρεζ, Καλλέργης (72′ Μπαμπιάρζ), Μενδρινός, Μάατσεν (85′ Βαλλιάνος), Μάατσι, Ελ Μπαζ (64′ Αλμπάνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected