Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Λέστερ έριξε στο…καναβάτσο τη Λίβερπουλ! (vid)

Μία διοργάνωση λιγότερη για την Λίβερπουλ, που ηττήθηκε με 2-0 από την Λέστερ και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ.

Ο Κλοπ έκανε – λογικές – αλλαγές στην ενδεκάδα (8 σε αριθμό), η ομάδα του ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά τα αμυντικά κενά δεν γίνεται να καλυφθούν δια μαγείας και η Λέστερ έφτασε στη νίκη με 2-0 στην επανάληψη, αφήνοντας του κόκκινους χωρίς νίκη στον Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει η gazzetta, οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο μέρος, με τον Ρόμπερτσον να κάνει πολύ κακό παιχνίδι από αριστερά, αλλά τους Σολάνκε, Κουτίνιο και Τσάμπερλεϊν να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στον ίδιο ρυθμό και μέχρι το ημίχρονο είχαν κάνει μόλις μία τελική προσπάθεια. Παρόλα αυτά, αν δεν μπορείς να σκοράρεις και αν έχεις τα αμυντικά κενά της Λίβερπουλ, λογικό είναι να έρθει η ήττα. Κανένας δεν κατάφερε να διώξει στο 65’, με τον Οκαζάκι να κάνει το 1-0, ενώ τα πάντα τελείωσαν στο 75’ όταν ο Σλιμάνι με γκολάρα έκανε το τελικό 2-0 για την Λέστερ, που συνεχίζει στο Λιγκ Καπ, αφήνοντας την Λίβερπουλ εκτός.

Συνθέσεις

Λέστερ (Κρεγκ Σέξπιρ): Χάμερ, Τσίλγουελ, Ντράγκοβιτς, Μόργκαν, Αμαρτέι, Ντιντί (84’ Τσούντχερι), Ιμπόρα, Γκρέι, Ολμπράιτον, Σλιμάνι, Ουγιόα (53’ Οκαζάκι)

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Γουόρντ, Φλάναγκαν, Γκόμεζ, Κλάβαν, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ (73’ Ινγκς), Γκρούγιτς, Τσάμπερλεϊν, Κουτίνιο (46’ Γούντμπερν), Σολάνκε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected