Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Ζόρια για τον ΠΑΟ κόντρα στην ΑΕΛ των…δοκαριών!

Ο Παναθηναϊκός έχοντας έναν… διαστημικό Τσάβες άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας 2-0 της ΑΕΛ στη Λεωφόρο. Δυο δοκάρια οι “βυσσινί” που στάθηκαν εξαιρετικά στην αναμέτρηση. Θετικό ντεμπούτο για Σιλά και Ινσούα, αγωνία για τον τραυματισμό του Λουτσιάνο

Ο Τσάβες ξαναβρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και μάλιστα με ωραίο γκολ, ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει κλειδώσει τη νίκη, όμως στο 75′ ήρθε η φάση που έσβησε τα χαμόγελα. Ο Λουτσιάνο τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σοβαρή πιθανότητα ρήξης χιαστού. Ο Μολίνς, που ήρθε από τον πάγκο, είχε δοκάρι και σκόραρε στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-0.

Δεύτερη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό έπειτα από εκείνη επί του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Μπορεί σαν γεγονός από μόνο του να μη λέει τίποτα, όμως με δεδομένο τις πολύ δύσκολες μέρες που βιώνει ο σύλλογος, το αγωνιστικό κομμάτι και η όποια αντίδραση παρουσιάζει αυτό στο γήπεδο, αποκτά μεγάλη σημασία. Υπάρχει το καθήκον και αυτό προσπαθεί να κάνει το τριφύλλι του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Δύο δοκάρια για την ΑΕΛ, ένα για τον Παναθηναϊκό, που πήρε τους τρεις βαθμοί στον όμιλο και είδε τον Βιγιαφάνιες να επιστρέφει έπειτα από τέσσερις μήνες.

Στο γκρουπ συμμετέχουν επίσης οι Παναχαϊκή και Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ομάδα της Πάτρας να παίρνει νίκη με σκορ 1-0 στο μεταξύ τους ματς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ινσούα, Ρέις (72′ Χίλιεμαρκ), Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ (62′ Βιγιαφάνιες), Λουτσιάνο (78′ Μολίνς), Τσάβες.

ΑΕΛ (Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Κούσας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Ρέντζας, Φατιόν, Δερμιτζάκης (60′ Ναβάρο), Κρίζμαν (72′ Ναζλίδης), Γουάλας, Λεοζίνιο (62′ Κρητικός), Περόνε.

φωτ. από athleticlarissa

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected