Κατηγορίες
Μεταγραφές

Κι όμως, Έλληνας ποδοσφαιριστής στο…Σουδάν!

Η πρωτοπόρος της κατάταξης του πρωταθλήματος Σουδάν, Αλ Χιλάλ Ομντουρμάν, έχει συμφωνήσει με τον Χρήστο Μελίσση σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, και ο 34χρονος στόπερ ταξιδεύει στην αφρικανική χώρα!

Για τη δεύτερη εμπειρία του στο εξωτερικό ετοιμάζεται ο 34χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Χρήστος Μελίσσης, μετά από αυτή που έζησε στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μαρίτιμο. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει δεχθεί πρόταση από την πρωτοπόρο της κατάταξης του πρωταθλήματος Σουδάν, Αλ Χιλάλ Ομντουρμάν.

Μάλιστα, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου (θα είναι 1,5 έτους) αν και ο Μελίσσης θέλει πρώτα να ταξιδέψει στην αφρικανική χώρα τις επόμενες ημέρες (εκδόθηκε η βίζα για να ταξιδέψει άμεσα) για να δει με τα μάτια του τις εγκαταστάσεις της ομάδας, τις συνθήκες διαβίωσης και να αποβάλλει και τις τελευταίες επιφυλάξεις που ενδεχομένως να έχει. Το θετικό για τον 34χρονο Έλληνα αμυντικό είναι ότι στην αφρικανική χώρα υπάρχει ελληνική κοινότητα.

Ο Χρήστος Μελίσσης ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νάουσα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΛ, Μαρίτιμο, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου και Βέροια. Μετρά συνολικά 354 συμμετοχές στις τρεις πρώτες εθνικές κατηγορίες της Ελλάδας και την πρώτη της Πορτογαλίας, έχει πετύχει και δέκα γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected