Κατηγορίες
BET

Οι προτάσεις του ΕλΒΕΤικού σουγιά για το στοίχημα (Πέμπτη 21/9)

Το στοίχημα δεν είναι ποτέ δίκαιο κι αυτό το ξέρουν όσοι ασχολούνται με αυτό!

Από τη χθεσινή τριάδα πέρασαν τα μεγάλα ποσοστά (η Παναχαϊκή όπως είπαμε και το γκολ γκολ στη Σουηδία), ωστόσο χάθηκε το 1.22 στο over 1.5 σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν με το τσουβάλι! Έτσι είναι αυτά…

Δεν πτοούμαστε όμως και προχωράμε τόσο στην τριάδα με στόχο τον τετραπλιασμό όσο και στο καζινικό μας στοίχημα το οποίο θα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον.

Και θα εξηγήσω παρακάτω γιατί…

Οι σημερινές μου επιλογές :

Ελβετία Challenge League

FC Schaffhausen – FC Winterthur —-> 1 : Καθαρό το προβάδισμα για τους γηπεδούχους, σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς φέτος στόχους. Σερί νικών για τη Σαφχάουζεν (4) στα τελευταία παιχνίδια, αγνοούν τη νίκη για τρία ματς οι φιλοξενούμενοι, ενώ δέχονται πολύ εύκολα γκολ (12 σε 7 ματς).  Στο 1.44 η τιμή του άσου στη bet365.

Ρουμανία Divizia A

Gaz Metan Medias – Astra Giurgiu —-> 2 : Πολύ κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση με μόλις 4 βαθμούς σε 10 ματς. Αντίθετα, η Ευρωπαία Άστρα φιγουράρει στην τρίτη θέση, στο -4 από την κορυφή. Μπορεί να βρίσκεται δύο ματς μακριά από τη νίκη, ωστόσο είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τους γηπεδούχους και η τιμή του διπλού στη Stoiximan είναι στο αξιόλογο 2.02

Ελλάδα Greece Cup

Kallithea FC – Apollon Larisa —-> 2 : Πρώτο επίσημο ματς για τις δύο ομάδες τη φετινή σεζόν και τα μοναδικά δείγματα που έχουμε είναι τα φιλικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αν κρίνουμε λοιπόν από την εικόνα που έδειξαν, το επίπεδο ετοιμότητας αλλά και την ομοιογένεια των ρόστερ, ο Απόλλων έχει το προβάδισμα και σίγουρα η τιμή του 1.95 στη bet365 μόνο αδιάφορη δεν είναι.

Αναλυτικά :

FC Schaffhausen – FC Winterthur —-> 1

Gaz Metan Medias – Astra Giurgiu —-> 2

Kallithea FC – Apollon Larisa —-> 2

Συνολική απόδοση : 5.68

Το καζινικό μας στοίχημα

Για να δούμε τι επιλέξαμε στην πρώτη “παρτίδα” :

19/9 Spezia Calcio – Novara  Χ (απόδοση 3.00)  —-> ποντάρισμα 10€  ΧΑΜΕΝΟ
18/9 PAS Giannina – Panionios GSS  Χ (απόδοση 2.90) —> ποντάρισμα 10€  = ΤΑΜΕΙΟ 19€
19/9 AC Ajaccio – Valenciennes FC  Χ (απόδοση 3.10) —>ποντάρισμα 10€  ΧΑΜΕΝΟ

21/9  Panionios GSS – PAS Giannina  Χ (απόδοση 3.00) —> ποντάρισμα 10€  σε εξέλιξη

Το πιο σημαντικό στο καζινικό στοίχημα είναι να χάνουμε! Σας φαίνεται περίεργο; Κι όμως επιθυμία μας είναι οι ομάδες που επιλέξαμε να ακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, να φέρνουν την πολυπόθητη ισοπαλία στο 4ο, 5ο ή ακόμη και 6ο μετας ώστε να ανεβάζουμε ακόμη το επίπεδο κερδών.

Δηλαδή η Νοβάρα και η Αζαξιό (στα ματς που ακολουθούν παρακάτω) παίρνουν διπλάσιο ποντάρισμα από το αρχικό κι αυτό είναι το νόημα του καζινικού στοιχήματος. Και μην ξεχνάμε ότι επιλέγοντας μικρομεσαίες ομάδες, έχουμε περισσότερες πιθανότητες στην ισοπαλία.

Τα επόμενα ματς :

22/9 FC Sochaux – AC Ajaccio  Χ (απόδοση 3.10)  —-> ποντάρισμα 20€
23/9 Novara – Avellino  Χ (απόδοση 3.10)  —-> ποντάρισμα 20€
24/9 PAOK Salonica – PAS Giannina  Χ (απόδοση 5.00)  —-> ποντάρισμα ??? (αναμένουμε το τελικό Πανιώνιος-ΠΑΣ για το κύπελλο)

Υπόλοιπο ταμείου 139€

Καλή επιτυχία σε όλους και όλα με μέτρο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected