Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επιτέλους νίκη για τη Ρεάλ, φόβος και τρόμος αυτή η Σίτι!

Με ακόμη μία 5άρα, η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε και την Κρίσταλ Πάλας (5-0) και παραμένει στην κορυφή της Premier League με την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μετά το 5-0 επί της Λίβερπουλ και το 6-0 επί της Γουότφορντ εκτός έδρας, η Σίτι είχε στο… έλεος της την Κρίσταλ Πάλας και μάλλον δεν την λυπήθηκε. Αν και η αλήθεια είναι πως η Πάλας είναι όντως για λύπηση, αφού είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που ξεκινάει με 6/6 ήττες χωρίς να σκοράρει γκολ! Το τελευταίο είναι αρνητική επίδοση και για τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι στιγμής, με τα συγκεκριμένα στατιστικά να εξηγούν εν πολλοίς γιατί το ματς ήταν πανεύκολο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Επιτέλους τρίποντο για τη Ρεάλ!

Με τον 21χρονο χαφ Ντάνι Θεμπάγιος να σκοράρει δύο φορές στο ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 στην έδρα της ουραγού Αλαβές και επέστρεψε στα νικηφορα αποτελέσματα.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο «Estadio de Mendizorroza», με δύο δοκάρια για την κάθε ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και πολλές χαμένες ευκαιρίες για γκολ, το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να πάρει την μόλις τρίτη νίκη του στις έξι πρώτες αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Ντάνι Θεμπάγιος.

περισσότερα για το ματς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected