Football League - Μεταγραφές

Το…κερασάκι οι τρεις για τη Δόξα Δράμας!

Ολοκληρώθηκε η ενίσχυση των «μαυραετών» με προσθήκες που για τα δεδομένα τόσο της Δόξας Δράμας όσο και της κατηγορίας χαρακτηρίζονται «μεταγραφές αεροδρομίου» και ίσως και κάτι περισσότερο!

Όπως αναφέρει το sportdrama, η Δόξα για την χρονική στιγμή που κινήθηκε, αναμφισβήτητα επέλεξε στόχους από τα πολύ …ψηλά ράφια της μεταγραφικής πραμάτειας. Παίκτες αναγνωρισμένης αξίας στις επαγγελματικές κατηγορίες που μπορούν να δώσουν σάρκα και οστά στο όραμα του μεγαλοχορηγού και στα όνειρα του κόσμου της δραμινής ομάδας.

Χθες ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι προσθήκες του Αντώνη Πετρόπουλου και του Φανούρη Γουνδουλάκη που ήταν θέμα χρόνου και ροής να καταλήξουν θετικά καθώς και του Χοσέ Μαρία Γκοντζάλες Κάσες.

Για τον Ισπανό υπήρχε η εσφαλμένη εντύπωση ότι υπήρχε θέμα με το TMS, το μητρώο της FIFA, όπου καταγράφονται οι μετακινήσεις παικτών από την μια χώρα στην άλλη. Ο Κάσες είχε δεχθεί την πρώτη βολιδοσκόπηση από τον τεχνικό διευθυντή της Δόξας Νίκο Ιωσηφίδη ακριβώς πριν από ένα μήνα, στις 22 Αυγούστου. Οι διαβουλεύσεις των δύο ανδρών συνεχίστηκε χωρίς να δοθεί δημοσιότητα και στις 29 ακολούθησε συνάντηση των δύο πλευρών, παίκτη και Δόξας, στην Θεσσαλονίκη όπου τελικά την επόμενη μέρα ήρθε η συμφωνία σε όλα τα ζητήματα.

Ο Κάσες δεν πέρασε εργομετρικά καθώς γύρισε εσπευσμένα στην πατρίδα του για προσωπικό λόγο και επανήλθε προχθές για την ένταξη του στους «μαυραετούς». Πέρασε εργομετρικό έλεγχο με καλά αποτελέσματα καθώς σε αντίθετη περίπτωση ήταν συμφωνημένο ότι θα χαλούσε η μεταγραφή και πήγε στην Δράμα για την ενσωμάτωση του με την υπόλοιπη ομάδα.

Τώρα το «μπαλάκι» πάει στον Άγγελο Διγκόζη που πρέπει ΑΜΕΣΑ να δημιουργήσει ένα νέο σύνολο και αντίστοιχο των απαιτήσεων. Τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν την επόμενη Τετάρτη στο φιλικό με την Βέροια (5μμ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected