Κατηγορίες
Super League 1

Μόνο ο Παναιτωλικός είχε το…μυαλό να παίξει!

Μόνο μία ομάδα ήταν…παρούσα στο σημερινό παιχνίδι στο Αγρίνιο κι αυτή ήταν ο Παναιτωλικός, καθώς ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός μόνο όρεξη για μπάλα δεν είχε…

Όπως αναφέρει το agrinio-sports, ο Παναιτωλικός έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και με κορυφαίους τους Μάζουρεκ, Ρότσα, Κλέσιο κέρδισε τον Παναθηναϊκό «μόνο» 2-0. Γιατί μόνο; Επειδή είχε ακόμη 4-5 «καθαρές» φάσεις για γκολ.

Στα πρώτα λεπτά ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει ψηλά, αλλά με την πάροδο του χρόνου ο Παναιτωλικός όχι απλά ισορρόπησε, αλλά άρχισε να φτάνει με αξιώσεις στα καρέ του Βλαχοδήμου. Στο 15′ είχε ήδη κερδίσει 2 κόρνερ και στο 20′ ο Μάζουρεκ άνοιξε το σκορ με ένα φανταστικό σουτ. Στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου οι «κυανοκίτρινοι» διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά πλην της φάσης του 40′ με τον Λουντ.

Το δεύτερο μισό είχε «διαβολεμένο» ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός με την είσοδο του Τσάβες θέλησε να γίνει πιο επιθετικός, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ. Με τον Κλέσιο δύο φορές και ακόμη μία με τον Μαρινάκη άγγιξε το δεύτερο γκολ και τελικά το σημείωσε με τον Μοζαμβικανό στο 65′ εν μέσω αποθέωσης.

Στο υπόλοιπο διάστημα οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν σωστή διαχείριση και πήραν τη νίκη που όχι μόνο δικαιούνταν, αλλά το τελικό σκορ τους αδικεί!

Συνθέσεις

Πανατωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Μαρινάκης, Ρότσα, Μπεχεράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (75′ Μπράβο), Κλέσιο, Ρόσα (79′ Τσοκάνης), Ντίας (84′ Μαρκόβσκι).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Μολέντο, Κουρμπέλης, Χουλτ, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ (64′ Μουνιέ), Άλτμαν (46′ Τσάβες, 70′ Χατζηγιοβάννης), Μολίνς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected