Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκη Αγκαθιάς – ΑΕ Χαρίεσσας 2-0 (photos)

Νίκη στην πρεμιέρα για τη νεοφώτιστη Νίκη Αγκαθιάς, που επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Χαρίεσσας.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη εκμεταλλεύτηκε την υπεροπλία που είχε σε όλες τις γραμμές και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη είχε αρκετές και σημαντικές απουσίες (εκτός μεταξύ άλλων οι Γραμματικός, Θεόκλητος Ιωαννίδης), ωστόσο πάλεψε με όλες τις δυνάμεις για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Μπροστά σε λιγοστούς για πρεμιέρα φιλάθλους (αναμενόταν περισσότερη προσέλευση μετά και την σημαντική μεταγραφική ενίσχυση), η Νίκη ξεκίνησε δυνατά χωρίς όμως να φτάσει απειλητικά στην εστία του Ηλιάδη.

Αυτό όμως μέχρι το 19′ όταν ο Ξαγοράρης προσπάθησε να βρει στα δεξιά τον Παπασυμεών, η άμυνα δεν απομάκρυνε σωστά, ο Ευγένης Κίτσας έκανε τη σέντρα και ο Παντελίδης που έγινε παραλήπτης της μπάλας, αφού “ζύγισε” το πόδι έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Ηλιάδη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης ΕΔΩ

Στο 36′ η ΑΕΧ ο Λύτης αστόχησε σε πλασέ που επιχείρησε εκτός περιοχής, στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ της Νίκης ενώ στο δίλεπτο 43′-44′ οι γηπεδούχουι είχαν δύο καλές στιγμές με τους Τριανταφυλλίδη (σουτ που απέκρουσε ο Ηλιάδης) και Ευγένη Κίτσα (δεν έβαλε σωστά το πόδι εξ επαφής), οι οποίοι δεν κατάφεραν να δώσουν προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα τους.

Ίδια περίπου η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΧ να απειλεί μεν στο 49′ με κεφαλιά “ψαράκι” του Λύτη ωστόσο η Νίκη βρήκε τον δρόμο προς δεύτερο γκολ όταν ο Ζαρογιάννης βρήκε ωραία με εξωτερικό φάλτσο τον Ξαγοράρη, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ, “έγραψε” το 2-0.

Στο 56′ ο Ευγένης Κίτσας είχε εξ επαφής κεφαλιά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ηλιάδης ενώ στο 72′ ο Λίτσι κατέβασε εντυπωσιακά τη μπάλα μετά από γέμισμα του Ζαρογιάννη, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ηλιάδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

Νίκη Αγκαθιάς: Ιωακειμίδης, Μοσχόπουλος, Κίτσας Π, Παπασυμεών, Ιορδανόπουλος, Ζαρογιάννης, Παντελίδης (71′ Βούλγαρης), Πέτκος, Κίτσας Ε. (58′ Λίτσι), Ξαγοράρης (75′ Γρηγοριάδης), Τριανταφυλλίδης (84′ Στυλίδης).

ΑΕ Χαρίεσσας: Ηλιάδης, Σταμάτης, Δελητζάκης, Ιωαννίδης Ζ. (84′ Κρουσταλλάς), Συμεωνίδης, Παρηγορίδης, Τουμαράς (61′ Φωτιάδης), Ίντος, Λύτης, Κοτσογιαννιδης, Καϊσίδης (88′ Μουζάκι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected