Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις μαζεμένες μεταγραφές!

Στην προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΑΠΟΚ Βελούχι, ο οποίος «κλείνει» το ρόστερ του εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Δυο ποδοσφαιριστές προέρχονται εντός και δυο ποδοσφαιριστές εκτός Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με το evrytaniasport, ο Άγγελος Παχής και ο Χρήστος Λέρης προστίθενται και επίσημα στο ρόστερ από την Μυρίκη, στην οποία αγωνίστηκαν επί σειρά ετών. Ο πρώτος είναι αριστερό μπακ και ο δεύτερος μέσος. Κοινό σημείο και των δυο ότι είναι 22 ετών, έβγαλαν στον ΑΠΟΚ το πρώτο τους δελτίο, αλλά δεν έπαιξαν ποτέ στην πρώτη ομάδα.

Ο 22χρονος Θεσσαλονικός μέσος Γιώργος Βαρότσης (φωτ), ο οποίος έπαιξε πέρυσι στον Παναργειακό, έχοντας υπάρξει μέλος των νέων του Άρη. Έχει 31 συμμετοχές και ένα γκολ στην Γ΄ Εθνική πλην του Παναργειακού με Οδυσσέα Κορδελιού, Καμπανιακό, Κοζάνη και Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Στην ομάδα εντάσσεται ο 21χρονος μέσος Ερβίν Πεπκολάι, ο οποίος πρωταγωνίστησε πέρυσι στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας με την φανέλα της Ελασσόνας. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αλβανίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected