Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Άρης Παλαιοχωρίου 0-1 (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στην Α1 Ερασιτεχνική ο Άρης Παλαιοχωρίου, που μετά από 27 χρόνια θα αγωνιστεί και πάλι στα “μεγάλα σαλόνια”!

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, παίζοντας έξυπνα και με συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, “εγκλώβισε” τη γηπεδούχο Δόξα που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει παιχνίδι και να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Θεοδωρίδη.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μπάμπη Κούρα αγωνίστηκε με τον Χατζηδημητρίου κάτω από τα γκολπόστ, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Καραλάζου που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός λόγω τραυματισμού. Οι προσπάθειες όμως των “κυανολεύκων” ήταν φιλότιμες και μάλιστα θα μπορούσαν στο τέλος να πάρουν τον βαθμό, το σουτ όμως του Δρομπουλιανούδη απέκρουσε σωτήρια ο Θεοδωρίδης.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν δυνατά και φάνηκαν να έχουν περισσότερες λύσεις επιθετικά, οι οποίες και ήταν αυτές που έγειραν στο τέλος την πλάστιγγα υπέρ τους.

Στο 18′ ο Παναγιώτης Κούκλας κινήθηκε ωραία στον άξονα, είδε τον Μιχαηλίδη να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Δόξας και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζηδημητρίου.

δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης ΕΔΩ

Στο 24′ ο Νατσικόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Δόξας, ωστόσο το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μιχαηλίδης σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Η επιθετικότητα του Άρη συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Αναστάση να παίρνει αυτή τη φορά τα επιθετικά ηνία, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες ενώ στο 783′ ο Παπαδόπουλος βρήκε ωραία από δεξιά τον νεοεισελθόντα Χρυσάφη, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση,

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Πίτο.

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Χατζηδημητρίου, Ξανθόπουλος (87′ Ζαχόπουλος), Γερόπουλος, Μπουκλάς, Δρομπουλιανούδης, Ουζούνης, Ιωάννου (60′ Κίτσας), Τζέπης, Στεργιόπουλος, Μαυρίδης, Σουρλόπουλος.

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Ατανάσοφ (58′ Γερόπουλος), Γκατζίδης, Παντόπουλος, Νατσικόπουλος, Κούκλης, Κούκλας, Γκίτσας (75′ Γιοβανόπουλος), Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης (82′ Χρυσάφης), Αναστάσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected