Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΓΑΣ Κοπανού  2-1

Μεγάλη νίκη για το Μακροχώρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χάρη σε δύο τέρματα στο τέλος του αγώνα!

Η ομάδα του Γρηγόρη Ηλιάδη, που διαθέτει το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας, κατάφερε να…ρίξει στο καναβάτσο τον σαφώς πιο έμπειρο ΓΑΣ Κοπανού που θα πρέπει να τα βάζει και με την τύχη του στο σημερινό παιχνίδι, καθώς απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες νωρίτερα για να “καθαρίσει” τη νίκη.

Η απώλεια της τελευταίας στιγμής για την “κιτρινόμαυρη” ομάδα άκουγε στο όνομα Έρβις Μπούφι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ωστόσο ο ΓΑΣ ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και επέβαλε τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά.

Μέχρι το 32ο λεπτό όταν και άνοιξε το σκορ ο Σπανός, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές σε ισάριθμα σουτ του Ντέλλα, ενώ ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής είχε και δοκάρι, σε σουτ που επιχείρησε από καλή θέση.

Το ρευστό 0-1 παρέμεινε και στην ανάπαυλα, εκεί όπου οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να ρισκάρουν περισσότερο και με την είσοδο του Μένιου Σγούρου στο 70ο λεπτό, έγιναν πιο επιθετικοί.

Ο ΓΑΣ όμως παρέμεινε απειλητικός, εκδηλώνοντας αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να φτάνει στο πολυπόθητο δεύτερο τέρμα που θα “κλείδωνε” ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Όσο περνούσε ο χρόνος και δεν σκόραραν οι φιλοξενούμενοι, τόσο το Μακροχώρι διατηρούσε τις ελπίδες και έχοντας πολλές δυνάμεις αλλά και ενθουσιασμό, κατάφερε να φέρει…τούμπα το ματς, ενθουσιάζοντας τους λιγοστούς (δυστυχώς…) φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο.

Αρχικά στο 89′ ο Σγούρος βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου (οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για off-side) ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χαβιαρόπουλο και στο 90+3ο λεπό, ο Μποζίνης στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα από το κέντρο του γηπέδου, την επέστρεψε στον Χαβιαρόπουλο, που την κατέβασε με τα χέρια, για να υποδειχτεί έμμεσο από τον ρέφερι κ. Τρέβλα, εν μέσω έντονων διαμαρτυριών.

Η μπάλα στήθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και μετά την προβλεπόμενη πάσα, ο Ηλιάδης σούταρε δυνατά και η μπάλα πέρασε κάτω από τα σώματα των αμυντικών για να καταλήξει στα δίχτυα και τον σκόρερ της ομάδας στην αγκαλιά των συμπαικτών του.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να γίνονται ένα κουβάρι στους πανηγυρισμούς, απόλυτα δίκαιοι βεβαίως με τον τρόπο που ήρθε η νίκη για την ομάδα τους

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σουροβίκης, Ταγκαλίδης, Ηλιάδης, Τσαουσίδης, Χερίδης Μ., Σταματίου, Πίκος, Παπακωνσταντίνου Δ., Παπακωνσταντίνου Γ. (78′ Δημούλας), Μουρατίδης (90+1′ Χερίδης Κ.), Λουκίδης (70′ Σγούρος)

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Θεοδώρου, Χαραλαμπίδης, Μποζίνης Π., Γρυπούδης (64′ Πρόιος), Τζιβάρας, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Ιτσκάρας, Σπανός, Ντέλλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected