Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μαίρη Βελλή (πρόεδρος Ατρομήτου Διαβατού) : “Πολλά μπράβο στους παίκτες μας, έπαιξαν στα ίσια μια ομάδα που ξεκίνησε τον Ιούλιο!”

Το χθεσινό παιχνίδι του Ατρόμητου Διαβατού στη Νέα Νικομήδειας, ήταν ομολογουμένως από τα πιο δραματικά σε εξέλιξη και τελικά κρίθηκε στο 90+4 με τέρμα που σημείωσε ο Δαλήγγαρος για τους γηπεδούχους.

Η πρόεδρος του Ατρομήτου, Μαίρη Βελλή μίλησε στο SportsUp αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θέλοντας να εκφράσει τον θαυμαστό της για την τεράστια όπως τη χαρακτήρισε προσπάθεια των παικτών της ομάδας αλλά και να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους βρίσκονται στο πλάι της σε ένα ακόμη δύσκολο εγχείρημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά τον προπονητή Άρη Αδαλόγλου και τους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι με μόλις με 10 μέρες προετοιμασία και με πολλά προβλήματα γενικότερα, κατάφεραν να κοντράρουν μια ομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασία τον Ιούλιο και αποτελείται από παίκτες με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία.

Ενδεικτικό της χθεσινής επιτυχίας, παρά την ήττα, το πως πανηγύρισε το γκολ στο τέλος η αντίπαλη ομάδα. Αυτό για μένα είναι η νίκη της ομάδας μου χθες.

Να ευχαριστήσω τέλος όλους όσους στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου στη φετινή προσπάθεια του συλλόγου, θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα και στο τέλος θα βγούμε νικητές.

Ο Ατρόμητος έχει μεγάλη ιστορία και δεν μπορεί κανείς να τη μαυρίσει…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected