Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στο “Barok” Coffee-Bar!

Ως ευκαιρία να αποκτήσει από νωρίς ένα προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «καυτό» ΟΑΚΑ.

Μια αναμέτρηση που οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς υποδέχεται απόψε το ΟΑΚΑ, όπου σήμερα αναμετρώνται η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η «Ένωση» μπροστά σε περισσότερους από 40.000 οπαδούς της θα επιδιώξει να ξεφύγει στο +5 από τους Πειραιώτες, οι οποίοι θα επιχειρήσουν τη νίκη με την οποία θα προσπεράσουν τους γηπεδούχους.

Η πίεση, φυσικά, είναι στο μέρος των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα είχαν κάποιες κακές εμφανίσεις και δεν μπόρεσαν να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σε περίπτωση ήττας κανείς δεν θα κάνει λόγο για «καταστροφή», ενώ στον Ολυμπιακό θα σημειωθούν εξελίξεις σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected