Κατηγορίες
Super League 1

Άνευρος ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα, σκόρερ ο Πρίγιοβιτς

Ο ΠΑΟΚ με γκολ, ποιανού άλλου; Του Πρίγιοβιτς με κεφαλιά στο 55′ επικράτησε του σκληροτράχηλου ΠΑΣ με 1-0 στην άδεια Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου παρέμεινε αήττητη με το απόλυτο των τριών νικών στην έδρα της.

Όταν οι πολλές ευκαιρίες (16 τελικές, οι πέντε στην εστία) δεν γίνονται γκολ, τότε ο ΠΑΟΚ θα ζει με το πότε θα βρει την μία ευκαιρία να σκοράρει -ποιος άλλος- ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Αυτό έγινε με τον Παναιτωλικό, αυτό έγινε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάταια, οι Μαουρίσιο, Πέλκας και Ελ Καντουρί προσπαθούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του πολύ καλού σήμερα Μάρκου Βελλίδη. Το έκανε πολύ απλά ο «Πρίγιο» και ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς (έφτασε στους 11β.)  στο σακούλι του.

Και το κυριότερο; Έβγαλε από πάνω του, δίχως απώλεια, άλλη μια (την τέταρτη) αγωνιστική της τιμωρίας του. Γιατί, στην άδεια Τούμπα είναι τελείως άχρωμο και άγευστο το όλο σκηνικό…

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μαουρίσιο (68’ Σάχοφ), Τσίμιροτ, Βιεϊρίνια, Πέλκας (64’ Λημνιός), Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (68’ Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (61’ Σολτάνι), Λίλα (43’ Μανθάτης), Καρανίκας, Γιάκος, Χαλκιαδάκης,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected