Κατηγορίες
Basket

Μία νίκη και δύο ήττες για τον Φίλιππο Βέροιας στο τουρνουά του Βόλου

Με απολογισμό δύο ήττες και μία νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά του Βόλου η ομάδα μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας.

Στο πρώτο παιχνίδι της Παρασκευής, η ομάδα της Ημαθίας ηττήθηκε από τη Νίκης Βόλου (ομάδα Γ’ Εθνικής) με σκορ 67-59. Το ματς επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ρίζου Καντάρκου στον αντίχειρα του αριστερού χεριού, ο οποίος του στέρησε την συμμετοχή του από τα υπόλοιπα ματς του τουρνουά.

Στον δεύτερο αγώνα, ο Φίλιππος γνώρισε την ήττα από την Ασπίδα Ξάνθης (ομάδα Β´ Εθνικής) με σκορ 74-62. Το αρνητικό και στο παιχνίδι αυτό ο τραυματισμός του Βασίλη Βάλιου στον αριστερό ώμο.

Στο τρίτο κατά σειρά παιχνίδι του τουρνουά, ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίστηκε με την διοργανώτρια ομάδα, αυτήν του Ολυμπιακού Βόλου (Α’ ΕΣΚΑΘ), επί της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 84-73.

Η αποστολή του Φίλιππου επέστρεψε στην βάση της και επικεντρώνεται στην συνέχεια της προετοιμασίας της, στερούμενη για μερικές μέρες από αυτήν τις υπηρεσίες των δύο αθλητών.

Η διοικούσα επιτροπή του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με ανακοίνωση της, εκφράζει τις ευχαριστίες της στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία της και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected