Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Εκπληκτική η παρουσίαση της ΑΕΠ Καραγιαννίων, θύμισε ομάδες του εξωτερικού! (photos)

Μία άκρως «Ποντιακή» παρουσίαση της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λέσχη Ποντιακού Πολιτισμού.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η Α.Ε. Ποντίων με αφορμή την παρουσία της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, διοργάνωσε μία επιτυχημένη εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών, οι παίχτες, οι προπονητές αλλά και η διοίκηση της ομάδας.

Αρχικά υπό τους ήχους της λύρας, οι Αλεξανδριδης και Πουτακίδης τραγούδησαν έναν Ποντιακό ύμνο, ενώ στη συνέχεια την εμφάνισή του έκανε Ποντιακός χορός, όπου ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Έπειτα το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος συγκίνησε το κοινό με τα λεγόμενά του, αφού αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε πρόεδρος της ομάδας.

Στη συνέχεια λίγα λόγια είπαν τόσο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, όσο και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή αρχή στην Αθλητική Ένωση Ποντίων.

Λίγο πριν την παρουσίαση των παιχτών, ο Σύλλογος τίμησε με ειδικές πλακέτες τους Άκη Στολτίδη, Ηλία Ατματσίδη, Γιάννη Σιαπανίδη και τον Πητ Τσακιρίδη οι οποίοι φόρεσαν την φανέλα των «Ποντίων» και στη συνέχεια διακρίθηκαν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν ένας ένας οι παίχτες της ομάδας, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό, αφού θα σηκώσουν το φετινό ιστορικό βάρος της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας θα γίνουν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Κοζάνης!

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr από την εντυπωσιακή εκδήλωση ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected