Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφικός πυρετός, λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα!

Έντονες διεργασίες στον Αστέρα Αμαλιάδας, όπου με ενέργειες του Θανάση Παπαγεωργίου και σε άμεση συνεργασία με τον τεχνικό της ομάδας Τίμο Καβακά,προχώρησε σε περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia, ολοκληρώθηκε ήδη η συμφωνία για τρεις παίκτες, δυο κεντρικούς αμυντικούς κι έναν αμυντικό χαφ. Θέσεις δηλαδή που κρίθηκε ότι η ομάδα χρειαζόταν σίγουρα κάτι ακόμα, σε σχέση μάλιστα με τους υψηλούς στόχους της για πρωταθλητισμό!

Αναλυτικά :

Θόδωρος Κουμπαρούλης

Ο κεντρικός αμυντικός Θοδωρής Κουμπαρούλης είναι γεννημένος στις 1 Ιουλίου 1987 στην Αθήνα (με καταγωγή από το Κοπανάκι Μεσσηνίας) και ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα των Σουρμένων Αττικής.

Καθιερώθηκε σε ηλικία 15 χρονών όπου η ομάδα μετείχε στην Α’ Αθηνών κι ακολούθως αποκτήθηκε από το Αιγάλεω, όπου μετά από ένα μικρό διάστημα στην ομάδα Νέων, προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα που συμμετείχε τότε, αλλά και διακρινόταν, στη Σούπερ Λιγκα.

Στο Αιγάλεω ήταν τον α’ γύρο της σεζόν 2005-2006 και το 2006-2007 ενώ τον Ιανουάριο του 2008 μεταγράφηκε στον Πανιώνιο, όντας προσωπική επιλογή του τότε μεγαλομετόχου Κωνσταντίνου Τσακίρη, όμως εκείνο το καλοκαίρι δεν παρέμεινε στην ομάδα της Ν. Σμύρνης.

Το καλοκαίρι του 2008 πήγε στην Αγία Παρασκευή – Γ’ Εθνική. Μετά αγωνίστηκε στον Ιωνικό στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο έπαθε εξάρθρωση στον ώμο κατά την περίοδο της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά πίσω και να μην πάρει πολλές συμμετοχές.

Ακολούθησε το πέρασμα του από τον Άγιο Δημήτριο στο πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών. Όταν αγωνιζόταν εκεί, και συγκεκριμένα στον αγώνα με το Παλαιό Φάληρο στις 11/12/2011, σε μια διεκδίκηση στον άερα έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί ολική ρήξη κεντρικής αρτηρίας και να υποβληθώ σε σημαντική επέμβαση, που διήρκεσε πάνω από επτά ώρες! – Όπως περιγράφει ο ίδιος αυτή τη μεγάλη περιπέτεια του σε παλιότερη συνέντευξη του:

“Όταν κόπηκε η κεντρική αρτηρία ένιωσα απίστευτο πόνο. Περιμέναμε στο γήπεδο το ασθενοφόρο περίπου 40 λεπτά και τελικά αναγκαστήκαμε να πάμε με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο της Βούλας. Εκεί είδαν την σοβαρότητα του τραυματισμού μου και με έστειλαν στον Ευαγγελισμό. Εκεί πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και με βάλανε αμέσως στο χειρουργείο. Έκανα 7 ώρες χειρουργείο. Μου πήραν μόσχευμα από την αριστερή γάμπα και μου το τοποθέτησαν στη κατεστραμμένη αρτηρία. Κινδύνευσα να χάσω την ζωή μου από ανακοπή, αλλά και το να χάσω το χέρι μου. Οι γιατροί μου τόνισαν ότι έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν γινόταν. Δεν μπορούσα να φανταστώ τη ζώη μου χωρίς το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, επέστρεψα σε αγωνιστικούς ρυθμούς νωρίτερα από την προκαθορισμένο χρόνο που μου είχαν τελικά ορίσει όταν είπα ότι θα ξαναπαίξω”!

Το επόμενο βήμα μετά τη σοβαρή περιπέτεια του ήταν όπου το επόμενο καλοκαίρι του 2012 πήγε στον Πάμισο Μεσσήνης μέχρι τον Γενάρη (α’ γύρος ’12-’13) και στη συνέχεια έπαιξε στον Αχαρναϊκό στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής (β’ γύρος ’12-’13).

Έπειτα μεταγράφηκε στον Πανελευσινιακό – Γ’ Εθνική κι έπαιξε τη σεζόν 2013-2014. Ακολούθως στον Άλιμο (Β’ Εθνική) α’ γύρο 2014-2015, κι έπειτα ξανά Πανελευσινιακό β’ γύρο 2014-2015 (Γ’ Εθνική και άνοδος στη Β’).

Στη συνέχεια στα Τρίκαλα την προπέρσινη σεζόν 2015-2016 (Β’ Εθνική) και πέρυσι 2016-2017 α’ γύρο στον Πανθηραικό (Γ’ Εθνική) και β’ γύρο στο Διαγόρα Σεβαστής Πιερίας (Γ’ Εθνική).

Φέτος το καλοκαίρι αρχικά μεταγράφηκε στον ΑΟ Παλαιοχώρας Χανίων (Γ’ Εθνική) κι ήταν εκεί μέχρι και πριν λίγες μέρες, αλλά αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους λόγω απόστασης από την Αθήνα (φωτό κάτω).

 Αλμπέρτο Ν’ Γκουέμ – (Πλήρες όνομα) Jacques Alberto Ngwem Ngwem

Εθνικότητα Καμερούν όπου γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1992.

Είχε συμμετοχές του με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19 του Καμερούν. Που του έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσει σε ηλικία 17 ετών την ευρωπαϊκή του καριέρα στην αγγλική Τσάρλτον αρχικά.

Για τρία έτη στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματα της Σαν Ροκέ (Σεγκούντα Ντιβιζιόν – Β’).

Το 2012 ήρθε στην Ελλάδα και στον Φωκικό (2012-2013, Β’ Εθνική).

Και έπειτα στα Χανιά (2013-2014, επίσης Β’ Εθνική, 2οι στην κανονική περίοδο – έχασαν την άνοδο στα πλέι οφ).

Και μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του που προκάλεσαν ενδιαφέρον από την Σούπερ Λίγκα, μεταγράφηκε ακολούθως στον Ατρόμητο Αθηνών (κι έμεινε στον α’ γύρο 2014-2015). Και μετά επέστρεψε πάλι στα Χανιά (στο β’ γύρο 2014 – 2015, Β’ Εθνική).

Πρόπερσι (2015-2016) αγωνίστηκε στη Λαμία – Β’ Εθνική με 12 συμμετοχές πρωταθλήματος (και 3 κύπελλο) στον πρώτο γύρο, και στον Κισσαμικό – Β’ Εθνική 17 συμμετοχές (και μια κύπελλο) στο δεύτερο γύρο.

Πέρυσι (2016-2017) αγωνίστηκε επίσης στον Κισσαμικό – Β’ Εθνική με 15 συμμετοχές πρωταθλήματος και 1 γκολ (και μια στο κύπελλο). Δυο φωτό κάτω

Σταύρος Σταθάκης

Ο υψηλόσωμος (1,88μ.) γνωστός κι έμπειρος αριστεροπόδαρος στόπερ Σταύρος Σταθάκης, συμφώνησε κι εντάχθηκε στην ομάδα.

Είναι 30 χρονών (γεν. 30/11/1987). Ξεκίνησε το 2004 από τους Νέους ΠΑΕ Θράκης (Ένωση Αλεξανδρούπολης, είναι η πόλη που κατάγεται) κι έπειτα πήγε στην πρώτη ομάδα της το 2005 κι έπαιξε δυο χρόνια Γ’ Εθνική μαζί της.

Το 2007 από την ΠΑΕ Θράκη πήρε μεταγραφή στην Ξάνθη. Πέντε χρόνια έμεινε εκεί. Και το 2012 πήγε ως δανεικός από Ξάνθη στην Ένωση Παραλιμνίου Κύπρου, όπου έπαιξε μια χρονιά (2012-2013).

Το καλοκαίρι του 2013 παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ στο νέο ξεκίνημα της στη Γ’ Εθνική (μετά τον υποβιβασμό της για να “σβήσει” χρέη).

Και το καλοκαίρι του 2014 ξανά στην Κύπρο στην Αγία Νάπα στον α’ γύρο και τον Ιανουάριο του 2015 επέτρεψε Ελλάδα και στη Λάρισα (Β’ Εθνική).

Επόμενος σταθμός για έξι μήνες ο Παναργειακός – Γ’ Εθνική τον α΄γύρο 2015-2016 (πρόπερσι) και έπειτα στον Κισσαμικό για το β’ γύρο εκείνης της χρονιάς.

Στον Κισσαμικό ήταν και πέρυσι τη σεζόν 2016-2017. Ήταν βασικό στέλεχος μέχρι στον Ιανουάριο όπου τον έπληξε ατυχία τραυματισμού με ρήξη χιαστών (σε ματς με τον Πανελευσινιακό).

Ο παίκτης πλέον έχει αναρρώσει και το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανεβάσει περισσότερο ρυθμούς, μέχρι να έρθει στην πλήρη κατάσταση του. (Φωτό 1 πάνω και φωτό κάτω με την ΑΕΚ)

Αποχώρηση για Καμπούρη και Μπουρντουζάν

Στον αντίποδα, υπάρχουν και δυο αποχωρήσεις. Ο κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Καμπούρης κι ο Ρουμάνος επιθετικός Λουτσιάν Μπουρντουζάν. Αφού κρίθηκε ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στον βαθμό που επιθυμεί η ομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected