Κατηγορίες
Football League

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Βέροια – Δόξα Δράμας 1-2

Ενισχυμένη με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, η Δόξα Δράμας έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο φιλικό με τη Βέροια την Τετάρτη (27/9), της οποίας επιβλήθηκε με 2-1 στην Ημαθία.

Όπως αναφέρει το FL News, οι «μαυραετοί» ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα με τρία καινούρια πρόσωπα (Ντιμιτρόφσκι, Μπαϊκαρά, Γουνδουλάκης) και έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο πως αποτελούν μία από τις πλέον ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας. ‘

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη μετά από τρία παιχνίδια που είχε κρατήσει το μηδέν παθητικό, παρουσίασε κενά στα μετόπισθεν, αλλά έδειξε βήματα προόδου στο δημιουργικό κομμάτι. Για τους «κυανέρυθρους» ντεμπούτο έκαναν οι Γκανέζοι Γιαμόα και Οφέι, ενώ για τους Δραμινούς μόνο ο Πετρόπουλος δεν αγωνίστηκε από τα νέα αποκτήματα.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Γκότοβος στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουνδουλάκη έκανε το 0-1 με δυνατή κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους. Στο 63’ και πάλι από στημένη φάση, η Δόξα από κόρνερ του Νατσιόπουλου και κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή του Μαρκόπουλου πήρε αέρα δύο τερμάτων (0-2). Στο 85’ ο Μπαστιάνος με εξαιρετικό σουτ μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοιλεμέζογλου (46′ Γιαγκιόζης), Κοζάκης (46′ Ντεέρ), Καψάλης (87′ Δόρης), Σουλιώτης (46′ Λαζόπουλος), Δαμιανάκης, Λάσκαρης (84′ Μέξης), Νύκταρης (46′ Μπλέτσας), Γιαμόα (46′ Μπαστιάνος), Ουνγιαλίδης, Βάλις (46′ Λίταινας), Ρούνεϊ (70′ Οφέι).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Βούρας, Βλάχος, Βιτλής, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Ντατίδης, Μαρκόπουλος, Ματσούκας, Γουνδουλάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Νατσιόπουλος, Σπυρόπουλος, Λίτσκας, Σταματόπουλος, Πεταυράκης, Όστοϊτς, Κάσες, Κυριακίδης, Παπαζούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected