Football League

Άκυρο του Κουλιμπαλί στον Αιγινιακό, παρελθόν ο Ουαταρά στην Καρδίτσα

Θέση ξένου άνοιξε στον Αιγινιακό και πλέον άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αιγινιακού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, το συμβόλαιο του Σουλεϊμάν Κουλιμπαλί λύθηκε, αφού δεν ήταν δυνατό να εκδοθεί δελτίο και από τη στιγμή που έγινε αυτό, άνοιξε ο δρόμος για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Λούτφι Μπιλάλι. Το συμβόλαιο του Σκοπιανού επιθετικού κατατέθηκε στη διοργανώτρια και πλέον απομένει το διεθνές πιστοποιητικό συμμετοχής για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (28/09) η ομάδα της βόρειας Πιερίας υποδέχεται τον Άρη (17:00) και ο τεχνικός, Κώστας Νικολαΐδης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του πώς θα συμπεριφερθεί απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Τέλος πριν γίνει…αρχή ο Ουαταρά!

Ο Γάλλος, Ισμαέλ Ουατάρα ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργο Βαζάκα.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες κράτησε η θητεία του Ίσμαελ Ουαταρά στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, του οποίου η απόκτηση ανακοινώθηκε στις 18/9, πριν από την προπόνηση της Τετάρτης (27/09) ειδοποιήθηκε από το γενικό αρχηγό της ΑΣΑ, Σωκράτη Μπουντούρη πως δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Βαζάκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, ο τεχνικός των Θεσσαλών προχώρησε σε αυτή την απόφαση καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ… πίσω όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας του. Ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας τους και έτσι ο Ουαταρά θα αποχωρήσει πριν κάνει επίσημη εμφάνιση με τα «κιτρινόμαυρα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected