Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κλείνει τις μεταγραφές με ηχηρό τρόπο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναμένεται να ολοκληρώσει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Ιάλυσος, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στο αρκετά ποιοτικό φετινό του ρόστερ.

Όπως αναφέρει το xxsports, η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξανδριάδη βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του καλοκαιριού στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την απόκτηση του Λούκας Φαβάλι.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έχει συστηθεί όλα αυτά τα χρόνια στο Ελληνικό κοινό με τεράστια καριέρα στο πρωτάθλημα της Superleague με Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ατρόμητο, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό. Ο 32χρόνος μεσοεπιθετικός στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Καλλονή και στην συνέχεια επέστρεφε στην Αργεντινή για λογαριασμό της Villa Dalmίne. Η διοίκηση του Ιάλυσου κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και εξασφάλισε την υπογραφή του Λούκας Φαβάλι που εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο νησί μας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ασφαλώς και πρόκειται για μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στον όμιλο και καθιστά τον Ιάλυσο στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Να σημειωθεί πως εδώ και αρκετές ημέρες η διοίκηση του Ιάλυσου με μεθοδικές κινήσεις, εξασφάλισε την υπογραφή του ποδοσφαιριστή από τα τέλη Αυγούστου, έχοντας ετοιμάσει τα απαραίτητα έγγραφα που χρειαζόντουσαν ώστε να εκδοθεί το δελτίο του. Ορισμένα οικογενειακά προβλήματα που τον κρατούσαν την Αργεντινή, καθυστερούσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η διοίκηση των «τοξοβόλων» κατάφερε να τον βοηθήσει, ώστε να ξεπεράσει το σημαντικό αυτό εμπόδιο, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να προβάρει την «κυανοκίτρινη» φανέλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected