Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λαμπάδα στο μπόι του Λιβάγια η ΑΕΚ!

Σε ένα τρελό ματς στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ κατάφερε να σώσει στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Αούστρια Βιέννης (2-2), χάρη στα δύο τέρματα -τα πρώτα του- Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης βρέθηκε στην κατάλληλη θέση μέσα στη μικρή περιοχή, εκμεταλλεύτηκε την όμορφη συνεργασία του Μάνταλου και του Αραούχο και έκανε το αυτονόητο, σπρώχνοντας τη μπάλα σε κενή εστία, κάνοντας το 2-2 για την Ένωση.

το γκολ ΕΔΩ

Αλύγιστη για δεύτερο σερί παιχνίδι παρέμεινε η ΑΕΚ με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να δείχνουν ότι φέτος δεν συμβιβάζονται με την ήττα και παλεύουν τα ματς μέχρι τη λήξη τους.

Μάλιστα το τελικό 2-2 με την Αούστρια που διαμορφώθηκε στο 90′ της αναμέτρησης με το γκολ του Λιβάγια αδικεί την ΑΕΚ που άξιζε τη νίκη με βάση την απόδοση της καθώς οι γηπεδούχοι είχαν 23 τελικές εκ των οποίων οι 11 προς την εστία αλλά βρήκαν απέναντι τους έναν τρομερό γκολκίπερ που έπιανε τα άπιαστα.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (23′ Τζανετόπουλος, 80′ Μπακασέτας), Μπακάκης, Γιόχανσον, Αϊνταρεβιτς (53′ Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Μαρτσίνκο, Χόλτσχαουζερ, Ντε Πάουλα (90+ Λι), Αλάσαν (59′ Πρόκοπ), Φελίπε Πίρες, Τατζούρι, Μόνσχαϊν (73′ Φρίζενμπιχλερ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected