Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι πρώτες μεταγραφές του Ηρακλή και η πρόταση στον Ημαθιώτη Γιώργο Αμπάρη

Στο δυναμικό του Ηρακλή ανήκει από χθες ο Γιώργος Μούδιος.

Σύμφωνα με το bluearena, πρόκειται για τον 20χρονο μέσο που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Κιλκισιακό με τον οποίο υπάρχει «δίαυλος επικοινωνίας».

Οι κυανόλευκοι ζήτησαν από την ομάδα του Κιλκίς και τον Βλαδίμηρο Σαββελίδη που επίσης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Περίπτωση περισσότερο δύσκολη μιας και υπάρχει απόσταση στο οικονομικό κομμάτι.

Πρόταση σε Ηλιάδη και Αμπάρη

Η παρουσία στο ρόστερ της ομάδας πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών από την Κ20 και την Κ17, σε συνδυασμό με την έναρξη των προπονήσεων τρεις μόλις ημέρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα, μοιραία οδηγεί τους κυανόλευκους στο στόχο της «επιβίωσης».

Όπως αναφέρει το bluearena, για να επιτευχθεί αυτός και να κοιτάξουν ψηλότερα οι κυανόλευκοι απαιτείται η προσθήκη έμπειρων παικτών. Όσο αυτή είναι εφικτή στα τέλη Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος σε συνεργασία με ατζέντηδες «χτενίζουν» την αγορά, με την οικονομική δυστοκία ωστόσο να είναι δεδομένη.

Δύο εκ των έμπειρων παικτών που δέχτηκαν πρόταση να υπογράψουν στον Ηρακλή είναι ο Στέλιος Ηλιάδης και Γιώργος Αμπάρης. Αμφότεροι έχουν φορέσει παλαιότερα τη φανέλα του Ημίθεου και το κυριότερο δεν εμφανίστηκαν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο πρώτος περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού η οποία εάν δεν έρθει ή δεν τον ικανοποιήσει είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει ξανά στη Μίκρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected