Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απάντηση της ΑΕ Χαρίεσσας στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου

Την απάντηση της στην ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω facebook (ΕΔΩ) ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, μέσω του προέδρου της η ΑΕ Χαρίεσσας.

Δείτε τι αναφέρει (αυτούσια) η τοποθέτηση του προέδρου της ΑΕΧ, Χρήστου Βασιλειάδη :

“Δεν είχαμε ποτέ ούτε πιστεύουμε ότι θα έχουμε στο μέλλον πρόβλημα με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τελικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με την διαιτησία όπως κάναμε και πέρισυ αλλά διαβάζοντας τις ανακριβείς δηλώσεις της ομάδας του Αγίου Γεωργίου θεωρούμε ότι πρέπει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Η ομάδα που έπαιζε καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα πέραν του δέοντος σκληρά δεν ήταν η δική μας και σε πολλές περιπτώσεις ο ρέφερι χαρίστηκε στους φιλοξενούμενους ο κόουτς του Αγίου Γεωργίου εκτός το ότι καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα φώναζε στους παίχτες μας σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις κλώτσησε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου όπως επίσης και στην επίτευξη του γκολ έκανε με απρέπεια χειρονομία που δεν αρμόζει στο ευ αγωνίζεσθαι και για το πρωτο πέναλτι η μπάλα βρήκε πεντακάθαρα το χέρι του αμυντικού όπως και στην δεύτερη περίπτωση ο ορισμός του πέναλτι που δυστυχώς δεν δόθηκε.

Η ομάδα μας έχει μάθει τόσα χρόνια να αγωνίζεται εντός της γραμμών του γηπέδου και δεν προσπαθεί όσο και αν την αδικούν να προσπαθεί να δημιουργεί εντυπώσεις εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ευχόμαστε στον Απόλλωνα καλή συνέχεια.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected