Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Νίκη Αγκαθιάς 0-13

Πέντε τέρματα σημείωσε ο Ευγένης Κίτσας, πρώτο γκολ του Τριανταφυλλίδη με την ασπρόμαυρη φανέλα

Αδύνατο αλλά και άτοπο να μπορεί κάποιος να σχολιάσει ή να αναλύσει ένα ματς το οποίο έληξε με σκορ 13-0…

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους ήταν εμφανής ακόμη και πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς τέθηκαν αντιμέτωπες μια ομάδα που έχει πολύ λίγες μέρες προετοιμασίας αλλά και εξ ολοκλήρου διαφορετικό ρόστερ (με πολλούς νεαρούς παίκτες) και η ιδιαίτερα ενισχυμένη Νίκη Αγκαθιάς, που διαθέτει στις τάξεις της παίκτες που έχουν επαγγελματικές συμμετοχές και πρόσφατη παρουσία σε εθνικές κατηγορίες.

Μπορεί το πρώτο μέρος να ολοκληρώθηκε με το (τιμητικό 0-3) και ο Σταύρος Κωστογλίδης να πέρασε εκτός τους Ιωακειμίδη, Ζαρογιάννη και Πέτκο, οι φιλοξενούμενοι όμως ανέβασαν ακόμη περισσότερες στροφές στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στο τελικό 0-13.

Πέντε τέρματα σημείωσε ο Ευγένης Κίτσας, δύο ο Λίτσι (πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος), δύο και ο Ξαγοράρης ενώ από ένα πέτυχαν οι Παντελίδης, Στυλίδης, Τριανταφυλλίδης και Αντωνίου.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε διάστημα 25 λεπτών σημειώθηκαν 7(!) γκολ, δείγμα της κατάθεσης των όπλων από πλευράς “κυανολεύκων” που από ένα σημείο και μετά δεν προέβαλαν καμία αντίσταση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χαλατζιούκα

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Πάτρας Γ., Αρβανιτίδης, Ευαγγέλου, Μπαλτζής, Μπερτούφι (65′ Πιτούλιας), Καμπούρης, Χατζηγεωργίου, Κοντογιάννης, Χρυσάνης (54′ Γιατράς), Κουπίδης, Δημητριάδης.

Νίκη Αγκαθιάς : Ιωακειμίδης (46′ Διακόπουλος), Μοσχόπουλος, Κίτσας Π., Παπασυμεών, Ιορδανόπουλος, Ζαρογιάννης (46′ Στυλίδης), Παντελίδης (65′ Αντωνίου), Πέτκος (46′ Λίτσι), Κίτσας Ε., Ξαγοράρης, Τριανταφυλλίδης

*Πριν την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε αγιασμός για την ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected