Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

[Φιλική αναμέτρηση] Κιλκισιακός – Πανσερραϊκός 0-1 (photos)

Με τον Στέλιο Πόζογλου να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά το ματς κυπέλλου κόντρα στον Εργοτέλη, ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Κιλκισιακού στο πρώτο τεστ για τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη μετά την μίνι προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια.

Με τα πόδια των ποδοσφαιριστών βαριά από τις διπλές προπονήσεις, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ενέργεια και φάσεις, με τα «λιοντάρια» να έχουν τον έλεγχο, αλλά όχι και τις καλές ευκαιρίες για να βρούνε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Όπως αναφέρει το serressport, στο 18΄ ο Τσιμίκας απείλησε με σουτ χωρίς να βρει στόσο, ενώ το ίδιο έκανε και στο 40΄ ο Πιπερτζής για τους γηπεδούχους. Στο 50΄ όμως ο Πόζογλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Πανσερραϊκό με όμορφο πλασέ, ενώ στην συνέχεια ο Περικλής Αμανατίδης έριξε στο ματς όλους τους μικρούς που είχε στην διάθεση του.

Συνθέσεις

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας (63′ Ιωαννίδης), Νικολαΐδης (64′ Παρπουτσής), Ραφαελίδης (80′ Ρετσινάς), Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (46′ Καρασίμος), Μπελίτσας (76′ Τοπαλίδης), Πολύζος (46′ Ταχματζίδης), Παναγιωτόπουλος (80′ Αναστασιάδης), Μοσχάκης (76′ Κουραλίδης), Πιπερτζής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Δούμτσιος, Πόζογλου, ενώ αγωνίστηκαν και οι Γκέκας, Καπτέλι, Φούσου, Τζιτζικαλάκηςκης, Χατζηδίμπας, Εβόκ, Πέτρου, Βουδουρίδης, Γουάλει, Ζιγκερίδης, Μισιρλής.

φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected