Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Βόλος ΝΠΣ – Αστέρας Ιτέας 5-0 (photos)

Με το ”δεξί” ξεκίνησε το ταξίδι του στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, ο Βόλος Ν.Π.Σ., που επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Ιτέας με το εμφατικό 5-0.

Οι “κυανέρυθροι” αντιμετώπισαν την ομάδα της Φωκίδας στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και με χαρακτηριστική άνεση κατέκτησαν το πρώτο τους τρίποντο με γκολ που σημείωσαν οι Ηλιόπουλος, Πέντα, Ντεντάκης και Μάντζης.

Η ομάδα του Χουάν Φερνάντο ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο και τις φάσεις με το μέρος της, αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κάτι με κόντρα επιθέσεις, ωστόσο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πατσιογιώργο, ο οποίος όπου και αν χρειάστηκε, μπόρεσε με τις παρεμβάσεις και τις αποκρούσεις του να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης, Πιαστόπουλος (57′ Ζέρης), Πέντα (77′ Δεμηρτζόγλου), Καμπαγιέρο (69′ Μελισσόπουλος), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Μάλτζαρης, Λαζάρου (80′ Δαμιανός), Μιχ. Τοπούζι (46′ Γεωργουσόπουλος), Ζαννιάς, Πανάκης, Αντωνόπουλος, Αν. Τοπούζι, Μπογκντάνι, Αλεξίου, Χαραλαμπίδης (46′ Κοντογιώργος), Αντωνίου (75′ Χαρδαλούπας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected