Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος) ΑΠΟ Κερατσίνι – Ιάλυσος 1-1

Στο 1-1 έμεινε το Κερατσίνι με τον Ιάλυσο στην 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στον 18′ με σέντρα σουτ του Μπερνιδάκη, σε ένα πρώτο μέρος που οι νεοφώτιστοι ήταν εμφανώς ανώτεροι.

Στο 30′ ο Ιάλυσος απείλησε με την κεφαλιά του Πόποβιτς, με τον Παπασπύρο στο 32′ και τον Ντούλια στο 38′ να φτάνουν κοντά στο 2-0.

Στο β’ μέρος το Κερατσίνι μπήκε και παλι δυνατά και απείλησε με τον Ντούλια με σουτ, με τον Ιάλυσο να ισοφαρίζει με στο 77′ όταν ο Τσουμάγκας σέντραρε και ο Βαττής βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έστειλε τη μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 85′ ο Ιάλυσος μπορούσε να πετύχει το 1-2, όμως ο Μπεγκλετσής δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα αφού ο Μπότος έδιωξε.

Συνθέσεις

ΑΠΟ Κερατσίνι (Βασίλης Σπάθας): Μπότος, Τσουβαλτσίδης, Λίτσης (63′ Σιγάλας), Βαττής, Σκεντεράι, Παπασπύρος (81′ Πασαλίδης), Ντούλιας (90+1′ Γιάνος), Καλογιάννης, Μπερνιδάκης, Γκιάτης (74′ Διάκος)

Ιάλυσος (Αλέξης Αλεξιάδης): Ανδρούτσος, Τσουμάγκας, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Πετρούσης, Δήμας, Βλάχος (71′ Μπλεγκλετσής), Δελαπόρτας, Πόποβιτς, Παφιάκης (88′ Σπάρδαλης), Καμπλιώνης (74′ Φαβάλι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected