Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Ρονάλντο σημάδεψε με βολέ τους δημοσιογράφους! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης κλότσησε με μεγάλη δύναμη την μπάλα προς τη μεριά των δημοσιογράφων, κίνηση που καταγράφηκε ως επίθεση του Πορτογάλου προς τον Τύπο.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Ρονάλντο δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι ανάλογο, καθώς και το 2016 σε προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πράξει το ίδιο, μόνο που τότε η κίνησή του είχε γίνει για πλάκα.

Τώρα, τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά καθώς η μαδριλένικη AS υποστηρίζει πως ό,τι έγινε δεν είχε δόση πλάκας, αλλά… εκνευρισμού.

Ο Κριστιάνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης με ένα πολύ δυνατό βολέ κλώτσησε την μπάλα προς το μπαλκόνι που κάθονταν οι ρεπόρτερ των «Μερένχες».

Η δύναμη που είχε η μπάλα και ο τρόπος που την κλώτσησε ο Ρονάλντο δείχνουν ότι αυτή η κίνησή του ενδεχομένως να κρύβει μια επίθεση προς τους δημοσιογράφους για τα όσα γράφουν κατά καιρούς προς το πρόσωπό του.

Με ενδιαφέρον πάντως αναμένεται μια πιθανή τοποθέτηση του Πορτογάλου άσου για τη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς στην Ισπανία ήδη αυτή του η κίνηση σχολιάζεται ιδιαιτέρως τόσο στον Τύπο όσο και στα social media.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected