ΕΠΣ Πέλλας

Πρόκριση στο Κύπελλο για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης (photos)

Πολύ δυνατό αγώνας, που λειτούργησε ως πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, έδωσε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης σήμερα, στα πλαίσια της φάσης των “16” του κυπέλλου μέσα στο γήπεδο του Άγρα με τον Άρη Νησίου, κερδίζοντας ταυτόχρονα και το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η ομάδα της Έδεσσας, που θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, αποτελεί μία από τις 2–3 του πρωταθλήματος θεωρούνται τα φαβορί για να κερδίσουν την άνοδο τους με βάση το υλικό που διαθέτουν και αυτό αποδεικνύεται και από τη σημερινή τους εικόνα.

Ο βαθμός δυσκολίας για τον Απόλλωνα ανέβηκε ακόμα περισσότερο όταν χρειάστηκε να αγωνιστεί σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ημαθιώτη, Πέτρου Μιχαηλίδη ενώ έχασε και τον Καραγιάννη, που τραυματίστηκε στη φάση του πέναλτι.

Από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, ενώ οι γηπεδούχοι πίεσαν προς το τέλος την άμυνα του Απόλλωνα, εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Άρης Νησίου : Πιστοφίδης, Αδάμ (61′ Γκάγκας), Παγιούλας, Μπέσιος, Μηλιάδης (85′ Κεσκενίδης), Παπουλίδης (78′ Τσέλα), Γκίνης, Δάφνης, Μουτσάρας, Αντωνιάδης (40′ Χατζηανδρέου), Αλεξανδρίδης.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Ορφανίδης (33′ Ζαφειρίου), Τσιαρακίδης, Μπρέγκου, Παπαδόπουλος (86′ Παυλίδης), Μιχαηλίδης, Καραγιάννης (11′ Δημόπουλος), Μποζίδης, Καραφουλίδης (72′ Μωυσίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected