Κατηγορίες
Basket

Το…τρένο σταμάτησε από τον Φάρο, που θα βρει στο δρόμο του τον Ολυμπιακό!

Ο ΓΣΛ Φάρος μπορεί να δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ιωνικό, όμως στο β’ ημίχρονο ήταν εμφανώς καλύτερος με τους Νικαίωτες να ξεμένουν από δυνάμεις και να αποχαιρετούν με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει το basketblog, ο Ιωνικός παρουσίασε από την αρχή το ίδιο πρόσωπο με τους προηγούμενους αγώνες, έχοντας ένα ποσοστό 60% ευστοχίας από τα 6.75 στο α’ ημίχρονο, με τον Φώτη Βασιλόπουλο και τον Αντρέα Κανονίδη να βρίσκονται για μία ακόμα μέρα σε εξαιρετική κατάσταση, όμως το πρόβλημα βρισκόταν κυρίως στην άμυνα, μιας και οι παίκτες του Μάριου Γούναρη δεν μπορούσαν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ.

Από την άλλη ο ΓΣΛ Φάρος είχε σε εξαιρετική κατάσταση τον “χρυσό” νέο, Βασίλη Μουράτο, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους με 5 τρίποντα και ουσιαστικά ήταν η αιχμή του δόρατος τόσο στην εκτέλεση όσο και στη δημιουργία.

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε να αντέξει από το γ’ δεκάλεπτο και έπειτα, με τη θεσσαλική ομάδα να παίρνει στο τέλος τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση και πλέον θα υποδεχθεί για τους “8” της επόμενης φάσης του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό.

Δεκάλεπτα: 23-26, 44-45, 59-63, 70-82

Ιωνικός Νικαίας (Γούναρης): Βασιλόπουλος Θοδ. 2, Κοντραφούρης, Κουντουράς 3 (1), Καράμπουλας 9 (1), Βουγιούκας 11, Πετροδημόπουλος 3, Παλαιοχωρίτης, Βασιλόπουλος Φώτης 12 (2), Κανονίδης 17 (2), Κατούφας 12 (1), Παπαδόπουλος 1

ΓΣΛ Φάρος (Σκουρτόπουλος): Γουέρ 16, Κόνερ, Ντρέιπερ 4, Παπαμακάριος 8 (2), Μαραγκός 1, Μουράτος 23 (5), Χατζηκυριακίδης, Σαφτεναάρ 26 (1), Βαβάτσικος, Σπυρόπουλος, Παπαντωνίου 4, Φορμπς, Διαμαντάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected