Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρόμος στο Αμιάν-Λίλ, κατέρρευσε κυγκλίδωμα στους πανηγυρισμούς! Τρεις σοβαρά, πανικός στο γήπεδο (vid)

Παραλίγο τραγωδία στην έδρα της Αμιάν, όταν μετά το γκολ της Λιλ κατέρρευσε μέρος της εξέδρας, με αποτέλεσμα δεκάδες οπαδοί των φιλοξενουμένων να βρεθούν στο κενό! Τρεις σοβαρά τραυματίες ο απολογισμός…

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο «Σταν ντε Λικόρν» στο παιχνίδι της Αμιάν με την Λιλ.

Όπως αναφέρει το SDNA, λίγο μετά το 0-1 από τον Μπάλο Τουρέ, μέρος της εξέδρας που βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων κατέρρευσε με αποτέλεσμα δεκάδες οπαδοί της Λιλ να βρεθούν στο κενό και να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλο, ευτυχώς από μικρό ύψος.

Ο διαιτητής έστειλε αμέσως τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ώστε γιατροί και πυροσβέστες να επέμβουν για να βοηθήσουν τους οπαδούς της Λιλ.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, στο γήπεδο της Αμιάν γίνονται βελτιωτικά έργα και ενδεχομένως το ατύχημα να προέρχεται από κάποια κακοτεχνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περίπου 15 οπαδοί έχουν μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο, εκ των οποίων οι τρεις σε σοβαρότερη κατάσταση.

Ο αγώνας διεκόπη οριστικά, αφού πλέον δεν μπορούσαν να τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας, αφού οι οπαδοί των φιλοξενουμένων ήταν έξαλλοι μετά το ατύχημα και απειλούσαν να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected