Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Εντυπωσιακή η στήριξη του κόσμου και των συνεργατών στην πρωτοβουλία του “Kaffeine_37”!

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική ήταν η παρουσία του κόσμου αλλά και η στήριξη όλων, στη πρωτοβουλία του “Kaffeine_37” στην Αλεξάνδρεια, με αφορμή την Παγκόσμια μέρα του καφέ.

Η συγκέντρωση χρημάτων με στόχο την αγορά γραφικής ύλης για το κοινωνικό παντοπωλείο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς όπως πληροφορούμαστε, η κατανάλωση που έγινε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες!

Επικροτούμε την πρωτοβουλία του “Kaffeine_37” και ελπίζουμε σε ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των υπευθύνων του “Kaffeine_37” :

“Η φιλανθρωπική προσπάθεια του kaffeine_37,για την συγκέντρωση χρημάτων με σκοπό την αγορά γραφικής ύλης για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ευχαριστούμε αρχικά, τον βασικό μας συνεργάτη,την Εταιρία καφέ Jacobs και όλους εσάς που στηρίξατε την αλληλέγγυα αυτή προσπάθεια και ολοι μαζί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 700€ , που θα διατεθεί για την κάλυψη αναγκών του κοινωνικού παντοπωλείου σε είδη γραφικής ύλης!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που με τις δωρεές τους βοήθησαν στη συγκέντρωση ενός μεγαλύτερου ποσού. Τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΟΜ κ. Σακη Παντοπουλο για την δωρεά των 150€.

Τον κ. Αντωνη Σταμάτη για την δωρεά των 30€

Την εταιρία πάγου “Εσκιμώος”

Η σημερινή μας πρωτοβουλία, με αφορμή την 1 Οκτωβριου, παγκόσμια ημέρα καφέ, σε συνδυασμό με την δική σας καλή διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο έδειξε ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά, καλοσύνη, Αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια σε μια κοινωνία που βάλλεται καθημερινά πολυπλεύρως και ποικιλοτρόπως.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια μας!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected