Κατηγορίες
Football League

[Φιλική αναμέτρηση] Παναιγιάλειος – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-0

Η αρτινή ομάδα στο πρώτο της φιλικό με ομάδα της Football League, στο α’ ημίχρονο είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και είχε και δύο καλές στιγμές να ανοίξει το σκορ.

Όπως αναφέρει το artagoal, η μία από ένα καλό σουτ του Κυριάκη και η άλλη με τον Ευαγγέλου, ο οποίος απέναντι στον Πολίτη, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που απέκρουσε.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 49′, με τον Γεωργακόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Γκούμα να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια οι αλλαγές επηρέασαν την αρτινή ομάδα, η οποία δεν κατάφερε κάτι αξιόλογο, με τον Παναιγιάλειο στο 63′ να έχει και δοκάρι σε σουτ του Κριστέτο.

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος (Κουρμπανάς): Πολίτης, Παπαχρήστος, Τσερκέζος, Ιντζίδης, Γαβριηλίδης, Καζναφέρης, Σμίλτος, Κριστέτο, Σκαρτσίλας (33΄ λ.τ. Γκούφας), Αρναρέλλης, Γεωργακόπουλος
στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσάπαλος, Ρέλλας, Βλάχος, Κοντοχρήστος, Γκούμας, Σακελλαρόπουλος, Μπρους, Κάναλς, Σταματής

Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Ραχιώτης (30′ Σιαράβας/ 60′ Μέλκας), Παπανίκου (60′ Καψάλης), Αβραμίδης (60′ Θεολόγου), Καραγιαννίδης (60′ Άτσκα), Τσοντάκης (60′ Φίλιος), Κυριάκης (46′ Μακρίδης), Γούλας (46′ Μακρής), Κόλλινς, Χούσος( 60′ Μουκίδης), Γυφτοκώστας (60′ Μπαλαδήμας), Ευαγγέλου (60′ Μιχάλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected