Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Καβάλα – Άρης Αβάτου 3-1 (photos)

Ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος ήταν ο δημιουργός και ο Νίκος Βαλαβανόπουλος ο εκτελεστής στη νίκη του ΑΟΚ επί ενός αντιπάλου που σίγουρα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για το ανοιχτό παιχνίδι του.

Ο Άρης Αβάτου έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους. Δεν ήταν εύκολη η νίκη του ΑΟΚ που είχε κάποια θέματα στην άμυνα με την αλληλοκάλυψη (δημιούργησε προβλήματα ο Κοτόπουλος) ενώ στην επίθεση είχε εκτός από τα 3 γκολ, αρκετές τελικές προσπάθειες με τον Κεϊτά πάντως να μην είναι στη μέρα του.

Χωρίς τους  Ρομπέρ,  Παπαστεριανό και με Θωμαϊδη, Σέχου στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκε ο ΑΟΚ.  Ο Δήμιζας τερματοφύλακας, δεξιά και αριστερά στην άμυνα, Γιαλαμούδης και Λυμπεράκης. Δυο στόπερ Αλιατίδης και Σέχου.  Τρεις στη μεσαία γραμμή: Ψάλτης, Θωμαϊδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος και πλάγιοι στην επίθεση Μπλιός, Κεϊτά με σέντερ φορ το Βαλαβανόπουλο.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στην proininews

Συνθέσεις

Καβάλα: Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Σέχου, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος Γ., Θωμαϊδης (70′ Παπαστεριανός), Κεϊτά (82′ Αδαμάκης), Μπλιός (67′ Χατζηκυριάκου, Βαλαβανόπουλος (86′ Τζιτζιφάκος).

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Κούτρας (46′ Κουτίνης), Ψεμματάς (46′ Καλαϊτζίδης), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Τουργαϊδης, Μελισσόπουλος (62′ Γκέκας), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος (90′ Κελεσιάδης), Χαριτίδης, Σαρηγιαννίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected