Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Εδεσσαϊκός – ΑΠΕ Λαγκαδά 2-2 (photos)

Καταπληκτικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι έκαναν μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος αλλά οι νεοφώτιστοι πήραν τον βαθμό στο τέλος του αγώνα!

Ο Εδεσσαϊκός προηγήθηκε στο 36′ με τέρμα του Σκαθαρούδη, οι “κυανόλευκοι” όμως έφεραν…τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος με τέρματα των Αθανασιάδη (60′) και Αγγελούδη (66′).

Οι γηπεδούχοι όμως πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Κάρτζιου στο 83′ ενώ αποβλήθηκαν λίγο πριν το τέλος οι Φωτιάς για τον Εδεσσαϊκό και Τριανταφυλλίδης για την ΑΠΕΛ, μετά από σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης από την Ημαθία, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη από την ίδια Ένωση.

φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Παπουρτζής, Κούμπους, Κιορτζής, Φωτιάς, Αβραμίδης, Παπαγεωργίου, Γολιδόπουλος, Ρέτζα (71′ Κάρτζιος), Καράμπελας (90′ Μπουράκης), Ταουσιάνης (88′ Ιωσηφίδης), Σκαθαρούδης,

ΑΠΕ Λαγκαδά : Μαυρομιχάλης, Μούχαλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Ντουτσαρίδης, Ταχμαζίδης (53′ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος (53′ Έππας), Αγγελούδης (90′ Ταννάκης), Στεφανίδης (53′ Κοντεών).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected