Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα 1-0 (photos+vid)


Το πιο ιδανικό ξεκίνημα για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που συνδύασε την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες με νίκη κόντρα στον συντοπίτη ΦΑΣ Νάουσα.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου επικράτησε με 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Αντώνης Κουκουράκης στο 63ο λεπτό και έδωσε μεγάλη χαρά στους 500 και πλέον θεατές που κατέκλυσαν τόσο την κερκίδα του γηπέδου αλλά και τα πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα που αναμέναμε και κυριάρχησε η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες. Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Παντζαρτζίδη, Ευθυμιάδη και τον τιμωρημένο Τούφα, είχαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια στο 71ο λεπτό, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κώστας Κωτσόπουλος, αποκρούστηκε από τον Δημήτρη Ρίζο.

Αμφότερες οι ομάδες, όταν είχαν τη μπάλα στην κατοχή τους, είχαν ορθολογική ανάπτυξη και σωστή κυκλοφορία, με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι.

Η εικόνα του αγώνα

Μετά τα πρώτα 15 αναγνωριστικά λεπτά στην αναμέτρηση, οι γηπεδούχοι άρχισαν σταδιακά να βγαίνουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι “κυανόλευκοι” έπαιζαν ψηλά τη γραμμή άμυνας. Με εκφραστές τους Κίτσα και

Οι “πράσινοι” έφτασαν αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Γρηγοριάδη, με κύριους εκφραστές τους Κίτσα, Ποτουρίδη και Κουκουράκη, έπαιξαν κυρίως στην κόντρα και με τον τρόπο αυτό έφτασαν τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις κυρίως με τον δραστήριο Κυζιρίδη, ωστόσο η άμυνα του Μέγα Αλέξανδρου κράτησε σθεναρά και δεν απειλήθηκε, παρά μόνο στο 44ο λεπτό όταν σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση, ο

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι απέκτησε μια πιο “άγρια” ομορφιά, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Στο 63′ ο Ποτουρίδης έκανε την κάθετη πάσα στον άξονα, ο Κίτσας τσίμπησε τη μπάλα και έβγαλε τετ-α-τετ τον Κουκουράκη, ο οποίος με το αριστερό νίκησε τον Γρηγοριάδη για το 1-0

δείτε το γκολ :

Στο 71′, μετά από εκτέλεση φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, ο Ντινόπουλος έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Λαγδάρη, όπως έκρινε ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Χανίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την εκτέλεση ανέλαβε να εκτελέσει ο Κωτσόπουλος, ο Ρίζος όμως βρέθηκε σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φιλάθλων του Μέγα Αλέξανδρου.

δείτε την εκτέλεση πέναλτι :

Ακολούθησε ένα δραματικό σε εξέλιξη 20λεπτο, με το ρευστό 1-0 να δίνει άλλο χρώμα στην αναμέτρηση, ωστόσο παρά το ρίσκο που πήρε ο ΦΑΣ (πέρασαν στον αγώνα τόσο ο Μτσεντλισβίλι όσο και ο Καψάλης), η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς την πλευρά του Μέγα Αλέξανδρου, που πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στην πρεμιέρα, τόσο βαθμολογικής όσο και ψυχολογικής σημασίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χανίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους κ.κ. Μποζατζίδη και Κουφό από την ίδια Ένωση.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης (81′ Βαφειάδης), Κίτσας (90+ Παπαδόπουλος), Ζωγράφος (64′ Βλάχος), Ποτουρίδης (87′ Πατρίκας)

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης, Νίκου (87′ Καψάλης), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (76′ Μτσελντισβίλι), Χατζόπουλος (62′ Ντινόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected