Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός για…Champions League!

Ο Απόλλωνας κρατούσε στα χέρια του το διπλό στην Βοιωτία, όμως ο… σούπερ Γιακουμάκης, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, κέρδισε πέναλτι στο 1-1 και υπέγραψε την ανατροπή του σκορ με φανταστικό σουτ στο 92ο λεπτό για το τελικό 2-1!

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, αφού κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, οι καθυστερήσεις και οι… γιόμες. Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, όταν ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ και ο Παπάζογλου με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Βέβαια μέχρι να καταλογιστεί το τέρμα είχαμε διακοπή 3-4 λεπτών, όχι λόγω εξέτασης της φάσης σε… βίντεο, αλλά διαβουλεύσεων για το αν ήταν οφσάιντ! Τελικά ο Τζήλος έδειξε σέντρα και οι γηπεδούχοι τον… περικύκλωσαν για παράπονα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μία καλή στιγμή για να ισοφαρίσουνστο 24ο λεπτό, όμως ο Νιασέ δεν μπόρεσε να κινήσει τον Τσόβιτς. Τελικά το 1-1 ήρθε στο δεύτερο μέρος από την άσπρη βούλα. Ο Μπιτζμίν γκρέμισε τον Γιακουμάκη και ο Μπραντάο ισοφάρισε.

Ο Έλληνας φορ έγινε απόλυτος πρωταγωνιστής στο 92ο λεπτό. Σε υποδειγματική αντεπίθεση για την ομάδα του Ανιγκό έγινε κάτοχος της μπάλας στην αριστερή πλευρά και με… κεραυνό στην αντίθετη γωνία του Τσόβιτς έκανε το 2-1!

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Μεντί, Φαβάρο Αμαράλ, Ζαραδούκας (52′ Μπελγκαζουανί), Νιάσε (70′ Γιακουμάκης), Μητρόπουλος, Μπραντάο, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Κοντοές, Μάατσεν, Αλμπάνης (67′ Σιατραβάνης), Μενδρινός (Μπαμπιάρζ), Καστιγέχος, Μπιτζιμίν, Παπάζογλου, Χουάρες (73′ Κονέ), Κούρος, Μπαρτολίνι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected