Super League 1

Μεγάλο “διπλό” του Ατρόμητου στο “Καραϊσκάκης”, νέα γκέλα ο Ολυμπιακός!

Ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και τον βύθισε στην κρίση και την εσωστρεφεια. Κακοί οι “ερυθρόλευκοι”, απείλησαν ελάχιστα. 

Η αγωνιστική… κακοδαιμονία του Σεπτέμβρη και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα βρήκε και τον Οκτώβριο τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν στο Καραϊσκάκη με 1-0 από τον άκρως μαχητικό και πολύ καλά στημένο αμυντικά Ατρόμητο με το τέρμα του Κιβρακίδη και έμειναν… καθηλωμένοι στους 7 βαθμούς και μακριά από την κορυφή. Έντονες οι αποδοκιμασίες του κόσμου και μετά την λήξη αλλά και την στιγμή που οι παίκτες των Πειραιωτών πήγαν προς το μέρος των οπαδών να τους χειροκροτήσουν. Μερίδα του κόσμου τα έβαλε και με τους παίκτες του Ατρομήτου και τον Κάναντι.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μαρτίνς (60′ Εμενίκε), Οτζίτζα Οφόε, Καρσελά (52′ Σεμπά), Μπεν (13′ Μάριν),Τζούρτζεβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ούμπιδες (46′ Μπουσούλαζιτς), Ουάρντα, Ντιγκινί, Βασιλακάκης (83′ Ζησόπουλος), Μανούσος (71′ Καρασαλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected